Van doen naar zijn

Op bevrijdingsdag woensdag 5 mei verschijnt bij Samsara books mijn derde boek!
Van doen naar zijn, de kracht van eenvoud. Wat hebben ze er een waanzinnig mooi boek van gemaakt! Een prachtig cadeau voor jezelf of/en je geliefden.

Ieder moment is een nieuwe mogelijkheid
om te stoppen met vooruitsnellen
en af te dalen in de volheid en rijkdom
van dit moment.

*

Wat weerhoudt je ervan om nu volledig te zijn? Waar voel je spanning, welke verhalen en gedachten geloof je? Zolang we oplossingen zoeken voor ons lijden in de wereld van doen, zullen we in kringetjes blijven doorlopen. Maar zodra we afdalen in zijn, kunnen we de verhalen doorzien. Weerstand kan verdwijnen en plaatsmaken voor een directe ervaring van verstilling en helder inzicht.

In van doen naar zijn neemt Linda Rood je op vriendelijke, consequente en directe wijze mee naar deze verstilde zijnstoestand, die in ieder van ons altijd aanwezig is. Ze wisselt geschreven tekst af met concrete oefeningen voor zelfonderzoek. ‘Ieder woord in dit boek is geschreven om je te herinneren aan het feit dat je al volledig bent.’


Verschijningsdatum: 5 mei 2021
Kosten: 19,90
ISBN: 9789492995964

Vind je het leuk om bij de boekpresentatie te zijn? Woensdagavond 19 mei vier ik de geboorte van dit bijzondere boek met een online boekpresentatie. Je kunt hier meer informatie vinden.

Maandag 17 mei ga ik bij Samsara books boeken signeren, dus als je het leuk vindt om een gesigneerd exemplaar te ontvangen dan kan dat door voor 17 mei bij Samsara books het boek te bestellen. Schrijf dan in het opmerkingenveld van de bestelling ‘gesigneerd exemplaar’!

Dankwoord

En dat dit boek er is, heb ik te danken aan de hulp en begeleiding die ik al jaren krijg van Tanja Timmerman. Ze heeft mijn eerst boek ‘Het ja-gevoel‘ en het prentenboek ‘Mees en de magische poort‘ geredigeerd evenals dit boek, zodat ik het aan uitgeverij Samsara kon aanbieden. Mascha van Kempen kwam met het idee voor de prachtige illustraties.
Daarna hebben er nog veel meer mensen van uitgeverij Samsara aan meegewerkt, wat geleid heeft tot dit prachtig mooi vormgegeven boek.
Meinhard van de Reep was degene die ‘Ja’ zei tegen dit prachtige boek. Sanne Broekhuis zorgde voor de begeleiding van het hele proces. De prachtige omslag en het meesterlijke binnenwerk zijn gemaakt door Erik Thé. Anne Colenbrander deed ook de redactie. En Tamara Butter is de spil bij Samsara die zorg draagt voor het in de wereld zetten van het boek. Ik ben ontzettend blij met de bijdrage van ieder en ik prijs me een gelukkig mens met de hulp van deze kundige mensen.