Van doen naar zijn

Van doen naar zijn - uitgeverij Samsara booksIeder moment is een nieuwe mogelijkheid
om te stoppen met vooruitsnellen
en af te dalen in de volheid en rijkdom
van dit moment.

*

Wat weerhoudt je ervan om nu volledig te zijn? Waar voel je spanning, welke verhalen en gedachten geloof je? Zolang we oplossingen zoeken voor ons lijden in de wereld van doen, zullen we in kringetjes blijven doorlopen. Maar zodra we afdalen in zijn, kunnen we de verhalen doorzien. Weerstand kan verdwijnen en plaatsmaken voor een directe ervaring van verstilling en helder inzicht.

In van doen naar zijn neemt Linda Rood je op vriendelijke, consequente en directe wijze mee naar deze verstilde zijnstoestand, die in ieder van ons altijd aanwezig is. Ze wisselt geschreven tekst af met concrete oefeningen voor zelfonderzoek. ‘Ieder woord in dit boek is geschreven om je te herinneren aan het feit dat je al volledig bent.’


Kosten: 19,90
ISBN: 9789492995964
Peter Winteraeken ging met me in gesprek over het boek, een gesprek waarbij we je vooral graag willen laten proeven waar over gaat.
Wat heeft Samsara books er een waanzinnig mooi boek van gemaakt! Een waardevol cadeau voor jezelf of/en je geliefden. Hieronder kun je de trailer van het boek bekijken die Samsara books maakte.Dankwoord

En dat dit boek er is, heb ik te danken aan de hulp en begeleiding die ik al jaren krijg van Tanja Timmerman. Ze heeft mijn eerst boek ‘Het ja-gevoel‘ en het prentenboek ‘Mees en de magische poort‘ geredigeerd evenals dit boek, zodat ik het aan uitgeverij Samsara kon aanbieden. Mascha van Kempen kwam met het idee voor de prachtige illustraties en maakte de foto die op de binnenflap van de cover staat.
Daarna hebben er nog veel meer mensen van uitgeverij Samsara aan meegewerkt, wat geleid heeft tot dit waanzinnig mooi vormgegeven boek.
Meinhard van de Reep was degene die ‘Ja’ zei tegen het boek en me adviseerde om aan ieder hoofdstuk een oefening toe te voegen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Sanne Broekhuis zorgde voor de begeleiding van het hele proces. De prachtige omslag en het meesterlijke binnenwerk zijn gemaakt door Erik Thé. Anne Colenbrander deed ook de redactie. En Tamara Butter is de spil bij Samsara die zorg draagt voor het in de wereld zetten van het boek. Ik ben ontzettend blij met de bijdrage van ieder en ik prijs me een gelukkig mens met de hulp van deze kundige mensen.