Mees en de magische poort

Corver Mees en de magische poort

Mees voelt zich vaak een beetje anders. Dat maakt hem best verdrietig.
Maar dan ontdekt hij een bijzonder geheim over magische poorten naar geluk.

‘Mees en de magische poort’ is een mooi verhaal over onvoorwaardelijke liefde met eenvoudig te begrijpen vragen, de zogenaamde ‘Vragen naar Vrijheid’. Deze kunnen je kind helpen om zich weer gelukkig te voelen wanneer je merkt dat het zich vastbijt in een gedachte over iets waar het bang voor is of boos of verdrietig over is. Dit boek helpt je kind te leren dit soort pijnlijke en beperkende overtuigingen los te laten, zodat de natuurlijke stroom van het leven weer vloeiend zijn weg kan vervolgen.

“Ik zal je een geheim vertellen. Het gaat over de magische  poorten naar geluk en een toversleutel die op deze poorten past.” Mees spitst zijn kopje. Een toversleutel!

Ik schreef het prentenboek samen met Tanja Timmerman en Yvonne Molkenboer maakte de prachtige illustraties. Het voorwoord is geschreven door Jan Geurtz en het prentenboek is verschenen bij Uitgeverij Bewust Zijn. 

Een stukje uit het voorwoord, geschreven door Jan Geurtz:
‘In je handen ligt een prachtig spiritueel boek voor kinderen, met mooie illustraties en een
bijzondere methode tot zelfonderzoek. Dit prentenboek en de ‘Vragen naar Vrijheid’ die erin
worden beschreven, bieden niet alleen voor kinderen maar ook voor ouders een waardevolle
boodschap en handreiking tot zelfonderzoek.’

ISBN 9789492066671 
Prijs van het boek: 17,95, paperbackWist je dat Mees en Konijn hun eigen lied hebben? Gemaakt door Digmon Roovers en gezongen door Lilian Mual! Dat het lied je hart mag verwarmen.

En Mees heeft zijn eigen beeldje!
Kunstenares Jacqueline van der Veer raakte geïnspireerd door Mees en maakte een prachtige beeldje van hem. Dat petje, het is Mees helemaal! Het beeldje is bij haar te bestellen. Een bronzen beeldje van Mees kost 200,- en is ongeveer acht centimeter bij acht centimeter. Kijk voor meer informatie over Jacqueline en haar werk op www.jacquelinevanderveer.nl

Een wassen beeldje van Mees, Foto van Jacqueline van der Veer

Mees als wassen beeld