Podcasts en audio

Naast dat ik soms wordt geïnterviewd voor iemands podcast, kun je ook begeleide meditaties/ meditatieve talks van mij vinden op Spotify en Apple podcast!

Hieronder kun je een podcast beluisteren die Paula Smit met me opnam over het heerlijke ‘zijn’. We hebben het onder anderen over het verschil tussen doen en zijn, en hoe je hiermee kunt oefenen. Hoef je niets meer te doen wanneer je rust in zijn? Je innerlijke JA (en NEE) volgen, hoe doe je dat? En we hebben het over het zelfonderzoek Vragen naar Vrijheid.
Andy van Berkum ging met me in gesprek voor zijn podcast ‘Andy’s zoektocht naar geluk’. Een heerlijk gesprek over onvoorwaardelijk jezelf zijn, hoe je vanuit onvoorwaardelijkheid kunt leven en de perfecte imperfectie van het bestaan. De podcast is op alle podcast platforms te beluisteren.Woensdag 19 augustus 2020 ging Paula Smit met me in gesprek voor haar podcast ‘Ziekte en genezing volgens…’ Het werd een fijn gesprek over heling, leven vanuit je hart en wezenlijk aanwezig zijn met wat er is. Paula kreeg in 2015 de diagnose MS, wat haar leven op zijn grondvesten deed schudden en haar op het pad van haar hart en ziel bracht. Ze inspireert velen via haar podcasts, blogs en op de sociale media. Hier kun je haar site vinden>>