Mp-3 met de uitgebreide versie

Je kunt hieronder een mp-3 bestand beluisteren met de uitgebreide versie van het meditatief zelfonderzoek de Vragen naar Vrijheid. Je kunt de opname stop zetten wanneer je tijd wilt nemen om te doorvoelen om daarna weer verder luisteren. Het is het meest effectief om tijdens het zelfonderzoek je ogen te sluiten en ze te openen wanneer je de overtuiging of helende uitspraak opschrijft. Zelfonderzoek helpt je om overtuigingen en verhalen die je over jezelf en het leven bent gaan geloven te doorzien en ontmantelen. Zodat heling en verwerking plaats kunnen vinden en je ware zelf oplicht.Hieronder kun je een werkblad downloaden waarop je de antwoorden kunt schrijven. Dit werkblad is ook goed te gebruiken zonder de mp-3.


En hieronder kun je een informatieblad downloaden over de doorwerking van het meditatief zelfonderzoek en wat behulpzaam is.


Onderzoek deze uitgebreide versie van de Vragen naar Vrijheid alleen wanneer je het boekHet ja-gevoelhebt gelezen, wanneer je jezelf emotioneel kunt dragen en wanneer er geen sprake is van psychopathologie. Het zelfonderzoek met de Vragen naar Vrijheid is geen therapie en is hier ook geen vervanging voor!

Pas de uitgebreide versie van het zelfonderzoek in het begin niet vaker dan eens in twee weken toe.
Ervaringen met het zelfonderzoek


Linda, Gisteren kwam ik de Vragen naar Vrijheid weer ‘toevallig’ tegen in het notitieblokje dat ik had gebruikt om dat van jouw YouTube inzending hierover te notuleren. Ik las na wat ik had opgeschreven. En guess what?! Ik ging een hele laag dieper! Heftig!
Zelfs overtuigingen die op dat moment niet zomaar konden oplossen. Maar …. in de avond … een verandering bij mezelf in gevoel, bewustzijn en actie. Wat een helend effect heeft bewerkstelligd en me een verdiepend inzicht gaf in hoe ik in mijn relatie sta. Zo blij dat je deze handreiking hebt gegeven. En ook heel blij met je prachtige boek met voorbeelden van mensen, situaties en ervaringen. Herkenbaar, leerzaam en verreikend. Verwondering hierover ook zeer zeker. MOOI hoor!’
– Ellen


Hoi Linda,
Ik heb net de Vragen naar Vrijheid gedaan. Op nagelbijten en pulken! Iets waar ik maar niet uitkwam, waarom!!!! Meer dan dik 50 jaar heb ik dat gedaan, het laatste jaar niet meer nagelbijten maar wel pulken. Dit is de afgelopen weken weer aardig naar boven gekomen. Het proces was heftig maar doorleefd en raad eens??? Het is opgelost, een overtuiging waar ik geen weet van had! Wat een verrijking, opluchting, wat een VRIJHEID. Dit wilde ik graag met je delen.’

– JansLieve Linda,
Ik wil graag mijn ervaring van vandaag met je delen. Gisteren werd ik mee gevraagd naar een film. Ik vind films kijken heerlijk maar voel me altijd wat gespannen in de bios; zoveel mensen in een kleine zaal in het donker. Wat claustrofobisch zeg maar. Ik werd vannacht wakker met hartkloppingen en angst. En vanmorgen werd ik ook zo wakker. Ik ben met mijn angst gaan zitten en gaan voelen. Steeds weer opnieuw. En heb ook de Vragen naar Vrijheid erbij gepakt.
Toen ik vanmiddag wegging voelde ik me redelijk. Ik heb mijn spanning met mijn vriendin gedeeld in de bios en heb erg genoten van de film. De spanning was er nog wel maar goed te doen. Zo werkt het dus.
Dankjewel, zo blij mee.
Liefs, Diane


Voel je een ja bij het steunen van mijn werk in de vorm van een donatie dan kan dat via onderstaande knop. Het maakt het mede mogelijk dat ik gratis content kan delen.