Online verdiepingsochtenden

Inspiratie voor hart en ziel, een online groep voor innerlijke heling en zelfbevrijding

Ruim drie maanden lang ontmoeten we elkaar om de drie weken en dalen we af in de eenvoud, kracht en wijsheid van (samen-) zijn.
In deze online bijeenkomstenserie staat de onvoorwaardelijke liefde en wijsheid van je natuur centraal. Hoe ervaar je die onvoorwaardelijkheid? Hoe maak je er contact mee? Hoe belichaam je het? Hoe kun je het aanwenden om jezelf te helen en bevrijden van beperkende patronen en conclusies? Dit staat centraal in deze online groep.

Want we zijn één. Dit te ervaren en daarmee ook jouw heelheid te ervaren is heilzaam en verkwikkend. Het sluit aan bij het proces waar we als mensheid doorheen gaan qua bewustwording. De nieuwe aarde in wording.

Naast het verbinden met de onvoorwaardelijkheid van je natuur, jouw heel zijn, leer ik je het zelfonderzoek Vragen naar Vrijheid toepassen. Zodat je kunt ervaren hoe het is om jezelf te bevrijden van beperkende patronen en overtuigingen. Er zit steeds drie weken tussen de bijeenkomsten zodat er voldoende tijd is voor verwerking en integratie van wat er tijdens de bijeenkomsten wordt aangeraakt. De bijeenkomsten en doorwerking ervan kunnen intens zijn.

Ook wanneer je al eens eerder hebt meegedaan ben je van harte welkom. Zo zijn er deelnemers die er bijvoorbeeld een (half-) jaargroep van maken, of nog eens deelnemen ter opfrissing en verdieping.


Voorwaarde voor deelname: 
Dat je jezelf emotioneel kunt dragen en er geen sprake is van psychopathologie. Ik hou geen voorgesprekken dus vertrouw ik erop dat je bij twijfels over of deelname wijsheid voor je is, zelf contact met me opneemt. 
Dat je het boek ‘Het ja-gevoel’ hebt gelezen of in iedere geval voor de tweede bijeenkomst het hoofdstuk over de Vragen naar Vrijheid.
Dat je beschikt over een pc, laptop of tablet, om online via zoom deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten.

Begin januari 2023 starten twee groepen:

Woensdaggroep
Wanneer: 11 januari, 1 en 22 februari, 15 maart en 5 april
Kosten: 35,- per bijeenkomst = 175,-
Tijd: 9:00 tot 12:00 uur
Aanmelden: Klik op de knop hieronder

Vrijdaggroep
Wanneer: 13 januari, 3 en 24 februari, 17 maart en 7 april
Kosten: 35,- per bijeenkomst = 175,-
Tijd: 9:00 tot 12:00 uur
Aanmelden: Klik op de knop hieronder

De huidige woensdaggroep komt nog samen op: 28 september, 12 oktober, 2 en 23 november en 14 december.
En de vrijdaggroep op: 30 september, 14 oktober, 4 en 25 november en 16 december


Reacties van deelnemers:

‘Ik wil je nogmaals bedanken dat je op mijn pad bent gekomen. Je aanwezigheid straalt liefde, geduld, medeleven en begrip uit. Het voelt heel vertrouwd, en je reactie van het meevoelen als er weer een overtuiging was opgelost… Ik heb de afgelopen maanden ontzettend genoten van ons samenzijn. Ben rijker aan inzicht en armer aan ballast. Ik blijf je volgen op facebook en houd contact.
Een hele dikke knuffel. Liefs, Jans’

‘Linda heeft me een aantal keren begeleid met de vragen naar vrijheid en elke keer is het een prachtig en diepgaand proces van openen, inzicht en heling. Hoe werkelijk magisch het werkt ontdekte ik toen ik laatst een thema inbracht rond mijn puberzoon. De sessie ging over liefde, de angst voor liefde en het openen van het hart. Later die dag gaf mijn zoon me uit het niets spontaan een liefdevolle knuffel en zei ‘ik hou van jou’, woorden die hij normaalgesproken echt niet gebruikt. Omdat er in mij iets geopend was kon hij ook anders doen, zo bijzonder!’
– Anna

‘Hoi Linda,

Wilde je bedanken dat je op mijn pad bent gekomen, je maakt me blij en steeds bewuster. Heb net de Vragen naar Vrijheid gedaan. Op nagelbijten en pulken! Iets waar ik maar niet uitkom waarom!!!! Meer dan dik 50 jaar heb ik dat gedaan, het laatste jaar niet meer nagelbijten maar wel pulken. Dit is de afgelopen weken weer aardig naar boven gekomen. Het proces was heftig maar doorleefd en raad eens??? Het is opgelost, een overtuiging waar ik geen weet van had! Wat een verrijking, opluchting, wat een VRIJHEID. Dit wilde ik graag met je delen.’

– Jans

‘Die momenten samen met jou en de groep, oneindig kostbaar… het veld dat jij neerzet samen met mensen, niet echt eerder meegemaakt.’

– Karolien

‘Aanrader to the max, zegt deze huidige deelnemer :-). Het werkt echt zoals Linda beschrijft: zijn doorziet en bevrijdt en laat de levensenergie stromen.’

– Bianka

‘Er is een ruimte in mij ontstaan door het doorzien en daardoor oplossen van een aantal diepe overtuigingen. Zowel mijn innerlijke houding is veranderd, als ook hoe ik mij verhoud tot de wereld. Die twee gaan natuurlijk ook altijd samen. Ik voel een, voor mij nieuwe, vreugde en verbinding met het leven. En ik ervaar hoe het gevoel van ruimte in mij zich blijft verruimen.’
– Marriët

‘Ik  had al mijn leven lang te maken met verdriet, plezier, ziekte, twijfel, onrust, liefde, gekwetst zijn, en op een bepaald moment was het echt helemaal op. Ik was leeg. Elke keer weer raakte ik alles kwijt waaraan ik gehecht was en nu zag ik het niet meer. Met een  burn-out tot gevolg en een lang herstel proces, waarin ik mij nooit meer helemaal de oude voelde.
Ik deed er weer alles aan om gelukkig te worden en merkte steeds meer dat ik ongelukkig was. Ik sportte veel, deed aan mediteren, schilderen en van alles om afleiding te hebben. Weer sloeg het noodlot toe. Mijn zwager overleed en op het moment dat de uitvaart was realiseerde ik mij dat ik daar helemaal alleen was. Het gevolg van die bewustwording heeft geleid tot het verlies van familie, een scheiding en Eros de rottweiler mijn grote liefde raakte ik ook kwijt.

Op een gegeven moment zocht ik op YouTube een meditatie en koos zomaar voor een van de meditaties die Linda Rood heeft gedeeld. Ik werd zo rustig van haar stem en door de woorden die zij sprak ervaarde ik ruimte en rust.
Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in haar meditaties en deed ze met regelmaat. Ik ging haar volgen op social media en haalde heel veel herkenning uit haar prachtige uitspraken die mij altijd weer brachten tot de eenvoud waar elk verhaal in opkomt en ook weer oplost. Onder al die verhalen is dat wat werkelijk groter is dan ik als in een warm bad.

Ik sta nu, na een aantal maanden cursus met Linda en een leuke groep dames, midden in het leven. Wat bruist en vol energie is en soms is dat fijn en ook weleens helemaal niet zo fijn en ook dat is oké.
Linda heeft door haar boek Het ja gevoel en de begeleiding mij het bewustzijn gegeven dat bovenstaand verhaal er één is, waarvoor ik gekozen had het te geloven. En nu kijk ik met verwondering om mij heen en het leven stroomt. Soms ga ik mee in de stroom en soms een stukje tegen de stroom in. Soms kopje onder.  Ik kom altijd weer boven en het leven klopt altijd. Linda alle respect, en vooral ook dankbaarheid voor jouw onvoorwaardelijke liefde, humor, Groningse nuchterheid en wat kan jij mensen laten zijn wie ze werkelijk zijn zonder oordeel.
Ik hoop dat jij met het delen van jouw energie nog vele mensen mag inspireren tot het bewustzijn dat alles met elkaar verbonden is in onvoorwaardelijke liefde.
Het is voor iedereen weggelegd om zich vrij te maken van het denken en de stroom van je hart te volgen. Lieve Linda dank je wel.’
– Ron

Het is een fijn samen zijn. Linda haar rust en vertrouwen geven de ochtenden een hele prettige en serene sfeer. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en brengt ook luchtigheid. De vragen brengen mij steeds een laagje dieper en geven me inzicht in de keuzes die ik heb. Bovenal voelt het als een moment voor mijzelf, een moment die doorwerkt in de tijd erna.’
– Jessie

Ik beleef de online ochtenden als ondersteunend bij het proces waar ik in zit. Ik ben al heel enthousiast over het boek: Het ja-gevoel, en vind het erg fijn om het nu praktisch te kunnen maken om de vragen naar vrijheid concreet te kunnen toepassen en de mogelijkheid te hebben daar tegelijk vragen over te kunnen stellen. Ook is de herkenning van het horen van thema’s en struggles van de anderen waardevol om zo te voelen dat ik niet alleen op pad ben! 

Ik beleef het als verrijkend, ook vanwege de 3 weken die er tussen zitten om het even te laten landen en te laten doorwerken. Voor mij een waardevolle manier om in contact te komen met mijn essentie en te mogen doorzien wat er soms nog beperkt.
– Janneke