Mp-3 met de korte versie

Hieronder kun je een mp-3 beluisteren met de korte versie van de ‘Vragen naar Vrijheid’. Zie voor een uitleg in de afbeeldingen hieronder, zoals deze beschreven staan in het boek ‘van doen naar zijn’. Ik zou je willen aanraden om je ogen te sluiten wanneer je de vragen aan jezelf stelt. Deze variant is vooral geschikt voor ‘kleine’ haakjes van overtuigingen en beperkende patronen. Voor ‘grotere’ (levens-) thema’s adviseer ik de uitgebreidere variant, die ik stap voor stap beschrijf in het boek ‘Het ja-gevoel’. Voor kinderen is er ook een variant, waarover je kunt lezen in het prentenboek ‘Mees en de magische poort’. Lees ook vooral het informatieblad nog door over de doorwerking van het zelfonderzoek.

Zelfonderzoek helpt je om overtuigingen en verhalen die je over jezelf en het leven bent gaan geloven te doorzien en ontmantelen. Zodat heling en verwerking plaats kunnen vinden en je ware zelf oplicht.  • Uit: 'Van doen naar zijn, de kracht van eenvoud', Samsarabooks
  • Uit: 'Van doen naar zijn, de kracht van eenvoud', Samsarabooks
  • Uit: 'Van doen naar zijn, de kracht van eenvoud', Samsarabooks


Pas deze vorm van zelfonderzoek toe wanneer je jezelf emotioneel kunt dragen en wanneer er geen sprake is van psychopathologie. Zelfonderzoek is geen therapie en is daar ook geen vervanging voor.Foto: Cristina Gottardi, unpslaschfoto'sEen gebruikers ervaring:

‘Zomaar een mailtje om je te zeggen: Wat ben ik toch blij met jouw aanwezigheid en de “Vragen naar Vrijheid”. Gisteravond kwam ik mezelf even tegen. Van huilen, ik voel me alleen, niet begrepen, tot aan ik ben alleen op de wereld. Ik ben de enige binnen mijn gezin van herkomst (en gehele familie) die anders denkt en helder is, qua wereld. Meteen gaan zitten met jouw audio van de eenvoudige vragen en dat heeft me weer enorm goed geholpen. Het niet zelf hoeven doen en het overgeven aan onvoorwaardelijke liefde, laat mijn denken achterwege en dan komt er juist ruimte voor voelen, heling en uitkomen bij mijn ware essentie. Mijn kernovertuiging van “ik ben niets (waard)”, veranderde in “Ik Ben, Al wat Is” en “Ik Ben, ik besta” waarbij ik weer grote ruimte voelde.’
-Marloe


Voel je een ja bij het steunen van mijn werk in de vorm van een donatie dan kan dat via onderstaande knop. Het maakt het mede mogelijk om gratis content te delen.