Lezersreacties over het boek ‘van doen naar zijn’

01-05-2024
‘Hoe vat je een boek in woorden? Hoe vat je Van doen naar zijn in woorden als de inhoud zich vooral laat verstaan voorbij de woorden?
Van doen naar zijn, van de hand van Linda Rood, is een klein, eenvoudig boek. Eenvoudig in de zin van zonder opsmuk, to the point. In heldere, klare taal legt Linda Rood, onder meer met behulp van oefeningen, uit hoe je uit de modus van doen in de zijnstoestand terecht kan komen. Het zijn dat eenieder in zich en bij zich heeft, het zijn dat onvervreemdbaar onze grond van bestaan is.
Het leven gebeurt, vindt plaats. Het is een gegeven. Voor ons ligt er de mooie taak om ons over te geven aan die realiteit dat het leven gebeurt, dat we ons ook realiseren dat het gebeurt – en dat we ons daar niet tegen verzetten maar er mee kunnen zijn.
Het denken bijvoorbeeld wil graag een kleur, een nieuw tintje, geven aan dat wat gebeurt. En dat leidt tot lijden. Want de is-heid is het leven gevende, er een kleur aan geven is de realiteit naar je hand willen zetten. Het is veelal bevrijdender en vrediger als je kunt zijn met dat wat is. Of zoals Linda Rood het verwoord: Te zakken in zijn.
Wat vooral verhelderend is, is dat er (wezenlijk) niets te doen valt: alles is al gerealiseerd, er is geen doel, geen bestemming ergens in de toekomst. Alles is al. Het enige dat je te ‘doen’ staat, is je dat te realiseren. Telkens weer. Telkens weer. Je bent al goed, je bent al heel. Het leven gaat volmaakt zijn eigen gang. En jij bent dit alles.
Ik heb Van doen naar zijn nu een keer of drie gelezen. En zoals Linda Rood in haar krachtig gewortelde boek al aangeeft: je kunt het telkens weer opnieuw lezen. En zo is het ook. Van doen naar zijn is een krachtig elixer, een richtsnoer voor het leven, een bijbel om dicht op je hart te dragen. En zo af en toe weer eens open te slaan om vervolgens te verzuchten: O, ja. 
Om het daarna weer los te laten.
Want niets hoeft begrepen te worden, het hoeft enkel geleefd te worden.’
– Jan van Kessel, auteur van o.a. ‘Vandaag is een goede dag’


Foto van mijn boek van doen naar zijn, mee op vakantie met mensen

Van doen naar zijn mee op vakantie met mensen in 2023/24


08-05-2023
‘De afgelopen weken las ik het boekje van Linda Rood over ‘Van doen naar zijn – De kracht van eenvoud’. Ik kocht namelijk een kaartje voor haar lezing en mijn hoofd zei me dat ik mezelf daar best wel eens op kon voorbereiden. Dus kocht ik het boekje en begon te lezen.
Tijdens het lezen merkte ik op dat mijn hoofd het concept ijverig probeerde te snappen. ‘Je hebt al zoveel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar wat wordt er toch mee bedoelt, van doen naar zijn?’ Meditatie en mindfulness kent hoofd wel, dat pas je regelmatig toe. Hoofd vind daar ook iets van en ja, zo binnen zo buiten óók maar is dit dan hetzelfde? De woorden lijken duidelijk maar wat het precies inhoudt, dat begrijpt hoofd niet.
Ondanks dit niet snappen van mijn hoofd las ik door. Steeds een stukje, niet te snel en te veel in één keer, de oefeningen in het boek tot mij nemend. En gaandeweg merkte ik een soort van shift. Er verschoof iets. Ik werd mij bewust van iets constant, altijd in mij aanwezig, iets wat niet lijkt te veranderen terwijl de wereld om mij heen dat wel deed.
Mijn bewustzijn vervloeide met dat wat is en werd groots in alles wat er was. In mij aanschouwde ik het bewust zijn en daarmee hoe alles in mij ontstaat en zich vormt. Het is werkelijk fascinerend om te ervaren en eigenlijk zó simpel, dat hoofd het ook gewoon niet gelooft.
Vanavond is de lezing en laat ik mij nog even verder onderdompelen in dit bewust zijn, onderwijl mijn hoofd geruststellend dat dit ook echt niet iets is wat hij zou kunnen snappen omdat het verder gaat dan onze mind. En dat dat helemaal oké ís!’
~ Claudia Sanna, www.implicare.nl


03-05-2023
Een lezersreactie die gedeeld werd op Facebook:
‘Uit het boek van Linda Rood, Van doen naar zijn.
Aanrader
Zeker als je gedachten vaak met je aan de haal gaan
Of je het gevoel hebt dat je steeds iets moet doen.
Dankbaar voor dit boekje.’
– Yvonne

Foto van tekst uit het boek 'Van doen naar zijn', Samsarabooks

10-12-2022
‘Bij mij is de rust diep ingedaald na het lezen van “Van doen naar zijn” van Linda Rood. Ik had al jaren gelezen, gemediteerd, … en toch. Dit boek is geschreven vanuit vrijheid, vanuit Alles is. Hele andere energie.  Vanuit die rust glimlach ik nu naar de “chaos”.’
– Karolien


Afbeelding van het boekje van doen naar zijn van Linda Rood en de stilte spreekt van Eckhart Tolle

Soms zegt een foto meer dan woorden …


14-09-2022
‘Ik heb je boek gelezen en het is ZO verschrikkelijk mooi!! Zo simpel, zo puur, het brengt je meteen in het ZIJN. “Alles verschijnt in jou”, echt ik had hier al wel ervaring mee maar jij hebt er voor mij woorden aan gegeven. Oh, het ja-gevoel is ook prachtig!’
– Petra


Van doen naar zijn mee op vakantie met mensen in de zomer 2022

Vakantiefoto's met de boeken het ja-gevoel en van doen naar zijn

Recensie van Iris op Readalicious
Een stukje uit de recensie: ‘Soms is het fijn om een stapje terug te doen van alle dagelijkse hectiek. Zoals Linda Rood in Van doen naar zijn aangeeft, dan kun je gehoor geven aan de innerlijke roep tot zelfontwaken. Omdat je op je tenen loopt en stress hebt. Dat klinkt veel mensen vast niet onbekend in de oren. Maar helpt de ‘poweryoga voor de ziel’?

Foto van Iris, www.readalicious.nl

Zelf ben ik niet heel spiritueel aangelegd, maar ik vind het heerlijk om aan yoga te doen en daarmee tot rust te komen. Maar ondanks dat de titel Van doen naar zijn en veel titels van hoofdstukken wat spiritueel aandoen, is het eigenlijk een heel ontnuchterend boek over hoe je beter kan omgaan met alle prikkels en meer in het nu kan leven. Door middel van oefeningen word je bewuster gemaakt van de wereld om je heen. (…) Van doen naar zijn is een klein en handzaam boekje, en bevat naast reguliere tekst ook quotes, een zelfonderzoek, afbeeldingen en opdrachten.’ De volledige recensie kun je hier lezen op www.readalicious.nl


Foto van Jessica Gerritsen

22-06-2022
‘Goeiemorgen Linda op deze zonnige dag,
Terwijl ik mijn training van a.s. vrijdag zit voor te bereiden, denk ik met een glimlach aan jouw prachtige boek: van doen naar zijn. Die neem ik mee vrijdag, omdat het zo prachtig aansluit bij het thema van de 6e bijeenkomst uit deze 8 weekse training. Waarin we ‘oefenen’ met de ZIJN modus, i.p.v. de DOE modus. Ik verweef het in een 8 weekse ACT training die ik geef m.b.t. waardegericht leven. Heb zelf zo genoten van jouw boek. Echt prachtig hoe je de kern weet te omschrijven en daarmee weet te verrijken.


Het ‘eenzame’ aan een boek schrijven is misschien wel dat je het met al je toewijding en liefde schrijft en laat lezen, zonder vaak mee te krijgen wat dit voor de lezer betekent. Nou, bij deze. Ik geef je graag terug hoe kostbaar jouw boeken voor me zijn. En wie weet leidt het integreren van jouw boek in deze training wel weer tot nieuwe lezers. Weet in elk geval hoezeer het gewaardeerd wordt aan deze kant van de lijn. Dank je wel daarvoor! Ik wens je een mooie dag, in de ZIJN modus.’
Lieve groet, Jessica Gerritsen, https://hipsy.nl/event/3991-retraite-voluit-leven


27-01-2022
‘Dank je voor het delen van dit boekje! Ik heb het net binnengekregen en het is echt thuiskomen, thanks!’
– Jeroen


08-11-2021
‘Je geeft prachtige woorden aan iets dat bijna niet onder woorden te brengen is. Zo dankbaar.’
– Marja

Foto van Instagram @katrien_de_jong

Prachtig boekje van @linda_rood. Zo eenvoudig en zo krachtig. Ik raad je aan het te lezen en te kijken wat het met je doet. Ik voel de verschuiving naar zijn terwijl de zinnen bij me binnenkomen.
– Katrien de Jong, Katriendejong.nl

(Je kunt bij Katrien trouwens ook terecht voor een sessie met ‘Vragen naar Vrijheid’. Ze geeft deze sessies ook in de natuur.)


28-10-2021
Opnieuw zo dankbaar. Wat een mooie recensie deelde Nanette Kant in de nieuwsbrief van Innersteps!
Toen ik haar bedankte en vroeg of ik de recensie mocht delen antwoordde ze:
‘Natuurlijk. Echt, je boek verdient een ere plaats. Van alles wat ik over non dualiteit heb gelezen, ook van leermeesters als Mooji, Rupert Spira etc, is dit de eerste die me met iedere zin rechtstreeks naar de stilte en het ruime gewaarzijn brengt. Prachtig!’

‘Naar aanleiding van mijn vorige blog attendeerde Jos Arts ons op van doen naar zijn, een prachtig boekje geschreven door Linda Rood. Die titel wil ik bij deze nogmaals noemen. Het bleek een boek naar mijn hart. Linda Rood is in staat om je vanuit grote eenvoud, direct mee te nemen naar de verstilde zijnstoestand, waar ikzelf ook zo graag naar verwijs. De manier waarop zij dit doet is zo krachtig en tegelijkertijd zo verfijnd. Het hele boekje ademt Zijn uit. Grote aanrader! Met dank aan Jos Arts voor deze tip.’

– Nanette Kant, auteur van Zen in de chaos en oprichter en coach bij Innersteps, school voor natuurcoaching.

10-09-2021
Dankbaar en vereerd voel ik mij met deze prachtige recensie van Jan van Delden in het tijdschrift Inzicht, tijdschrift voor non-dualiteit en zelfonderzoek.

‘Linda Rood slaagt erin om ‘direct terug van nooit weg geweest te zijn’ letterlijk te nemen en te beschrijven. Ze besteedt nul aandacht aan hoe en waarom we weg zouden zijn geweest en gaat recht op haar doel af: ‘Daar gaan al je ideeën over verlichting, je kunt ze bijna horen breken.’ De shift van doen naar zijn die ze beschrijft lijkt één-voudig en is dat ook, al zal je denken het daar niet mee eens zijn. Op een directe manier wijst ze naar het ervaren van de onvoorstelbare verstilde is-heid.

Zelfonderzoek, zo waarschuwt ze, is geen ego-methode om jezelf te verbeteren. Je bent er al, de vraag is vooral of je dat ten volle beseft. Het is juist rusten in zijn, dat overtuigingen en innerlijke blokkades naar het licht in ons brengt. Tegenstrijdigheden ontstaan zodra je als mens waarde hecht aan het ene perspectief boven het andere. En op het moment dat je geloof hecht aan verhalen daarover voeg je een extra dimensie toe aan is-heid, namelijk pijn, dualistrijd en lijden. Keer steeds terug naar het kijken zelf en laat gedachten komen en gaan zonder ze vast te haken aan de beelden die je ziet. Zo schouwend zie je de subtiele veranderingen zoals de bewegende blaadjes van bijvoorbeeld de populieren, wat ikzelf ‘breed kijken’ noem. Zie hoe fris het is om rechtstreeks te kijken en neem er al ervarende notie van. Schouw verstild met de ogen open of dicht naar wat onveranderlijk in ons is zonder er woorden aan te geven.

Door de shift te maken van doen naar zijn, oefen je met geluk uit je zelf halen (het suizen) in plaats van uit de negen gaten van het lichaam. Je ervaart dan het geluk dat we werkelijk zijn in plaats van de pijn die het doet door te geloven een persoon te zijn die van alles moet doen. Deze stille onmetelijkheid van de zichzelf kennende is-heid draagt waarnemingen, gevoelens, emoties en laat alles moeiteloos weer los.

Laat dit boekje tot je te komen, waar we terugvinden waar we al eeuwig waren, terwijl je jezelf verdroomt een mensje te zijn in een wereld vol andere lichamen.’

– Jan van Delden, janvandelden.org


05-09-2021
‘Het lezen van het boek bracht een energetische verschuiving teweeg, zonder dat ik kan uitleggen wat er gebeurde. Op onbewust niveau zei iets in mij: Oh, nou snap ik ‘t. Maar tegelijkertijd heb ik geen idee waar ‘t over ging.’
– Evelien


04-09-2021
‘ Het formaat van dit boekje is fijn. Neem het boekje soms mee, dan voel ik het opeens in mijn tas en ben hup weer in het ZIJN.’
– Verona


05-09-2021
‘Het eerste boek in 5D
Dit boek… inhoudelijk zo bekend als liefhebber van Eckhart Tolle, a Course in Miracles, Adyashanti etc. Dus ik ‘weet’ de stof. Het zijn ook niet de woorden maar de intense energie, de energetische kracht die het boek afgeeft bij het lezen ervan. Echt nog nooit meegemaakt, out of this world. Bijzonder hoor deze overdracht en benieuwd of meer mensen dezelfde ervaring hebben…’
– Patricia


12-08-2021
Op intstagram van @reizendeboekenannemie
‘Van doen naar zijn’, de kracht van eenvoud…. geschreven door Linda Rood, uitgeverij Samsara. In dit boekje neemt Linda je op vriendelijke, consequente en directe wijze mee naar de verstilde zijns-toestand. Die is in ieder van ons altijd aanwezig! Er zitten ook hele hel(p)ende concrete oefeningen bij voor zelfonderzoek. Ik gebruik de ‘4 vragen naar vrijheid’ van haar ook regelmatig in m’n praktijk. Ieder woord in dit boek is geschreven om je te herinneren dat je al volledig bent… Ieder moment is een nieuwe mogelijkheid te stoppen met vooruitsnellen en af te dalen in de volheid en rijkdom van dit moment.’
– Annemie van Poppel, @reizendeboekenannemie


Dit heldere, beknopte, mooi vormgegeven boekje, straalt zijn ondertitel uit. 

‘De auteur is geschoold in verschillende healingmethodes, heeft opleidingen gevolgd waarbij het haar o.a. ging om persoonlijke en spirituele ontwikkeling. O.a. systemisch werk, mindfulness. Eerdere titels ‘Het ja – gevoel’ (2017) en het prentenboek ‘Mees en de magische poort’ (2019). Ze schrijft columns en artikelen, geeft individuele coachingsessies, maakt podcasts en YouTube-filmpjes. Haar doel is om de lezer / toehoorder te helpen zich bewust te worden van zijn innerlijk kompas en om met innerlijke blokkades, die daarbij een rol spelen, te leren omgaan. Dit heldere, beknopte, mooi vormgegeven boekje, straalt zijn ondertitel uit. Elk van de acht hoofdstukjes neemt de lezer verder mee naar een diepere dimensie van Zijn. Een korte tekst en daarna een kernachtige oefening. Aanwezig zijn, acceptatie van wat er in het moment is, overgave, en het bewust worden van de innerlijke overtuigingen en blokkades en hoe daarmee om te gaan. Om vaker dan eens te lezen en mee te werken. Bevat inhoudsopgave.’
Recensie van Ellen ten Cate, NBD Biblion


29-06-2021
‘Een boekje om dichtbij je hart te dragen
Als eerste ben ik blij te zeggen dat ik Linda Rood al een tijdje ken. Zij is een prachtige vrouw en ik bewonder haar elan. De manier waarop zij schrijft ervaar ik als een fijn gesprek met haar, waarin ik dingen herken, geraakt wordt en het verlangen voel van zijn. Voor mij is haar kracht dat haar werk met een openheid in eenvoud liefdevol binnenkomt en helderheid geeft, en laat zien dat ik eigenlijk al ben. Met haar nieuwe boek heeft ze op een verfijnde manier schoonheid in woord, beeld en vorm prachtig samengebracht. Dit is een boekje om dichtbij je hart te dragen om het zo gemakkelijk open te slaan, als je het even niet meer weet of vergeet of weer herinnert wil worden aan hoe fijn het is om te zijn en af te dalen in het moment van nu.’
– Alinda Ottens 


14-06-2021
‘Dit weekend heb ik de prachtige krachtbundel “Van doen naar zijn” uitgelezen. Ik ben diep onder de indruk. Ik merk dat door het lezen van het boek nieuwe inzichten zijn gekomen en andere inzichten dieper zijn verankerd. Alsof de helderheid is toegenomen. Wat is dit mooi geschreven, de liefde voelbaar in de woorden. Een pracht cadeau voor zovelen. Dankbaar dat ik dit boek mocht lezen.’
– Nathasja Schadron, auteur van: ‘Morgen zal het vrede zijn’


11-06-2021
‘Elk woord komt binnen. Elk woord resoneert met binnen. Echt elk woord. Amazing. Het is bijzonder, want ik ‘weet’… en het zijn ook niet de woorden maar de intense energie, de energetische kracht die het boek afgeeft bij het lezen ervan. Nog nooit meegemaakt.’
– Patricia


10-06-2021
‘Aanvankelijk had ik alle publiciteit rondom dit boekje een beetje langs mij heen laten gaan, zo van: “Ach, weer zo’n zelfhulpboek. Daar geloof ik nu echt niet meer in”. Tot ik vorige week een paar dagen naar Drenthe was op mini-vakantie en toch eigenlijk wel iets leuk te lezen wilde mee hebben. Dus toch maar besteld en rustig erin begonnen. 
En al snel kwam ik erachter ‘dat dit toch echt andere koek is’…. Wat heb je dat mooi en helder uitgelegd!
Zo heb ik het nog niet eerder gelezen (en ik heb echt al karrevrachten aan spirituele boeken gelezen…).
Zo simpel, aards en to the point. En heel herkenbaar natuurlijk.’
– Alice


Foto van Stef van Houtert

29-05-2021
‘Dit klein maar o zo krachtig boekje geschreven door Linda Rood verdient het om met dit lekkere weer letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet te worden.
Heel eerlijk… In eerste instantie was ik een beetje huiverig. Ik ken de kracht van zijn maar heb ook mijn dromen en verlangens. Mag ik nog wel creëren en manifesteren of is het de bedoeling dat ik alleen nog maar meditatief ga stofzuigen? Inmiddels heb ik het boek al drie keer gelezen. Ieder woord is raak. Het is namelijk op een begrijpelijke en liefdevolle manier geschreven. Het boekje helpt mij om weer bewust te worden van het enige dat er is. De volledigheid van dit moment. Dit boekje is wat mij betreft een ‘must have’ voor alle mensen die zichzelf bezig houden met zelfrealisatie en bewustzijn.’
– Stef van Houtert, stefvanhoutert.nl


23-05-2021
‘-van doen naar zijn. De kracht van eenvoud.-
Is de titel van het nieuwe boek van Linda Rood. Afgelopen woensdagavond was ik bij haar online boekpresentatie. Het was een feestje om er bij te zijn! Niet alleen vanwege de feestelijke lancering van dit werkelijk bijzonder mooie boekwerk. Dat ook nog eens fraai geïllustreerd is. 
Nee, vooral doordat Linda de kracht verstaat en de kunde bezit om je direct een ervaring ‘van doen naar zijn’ mee te geven. Je proeft meteen van de inhoud die achter de woorden schuilgaat. In alle eenvoud laat zij jou afdalen van de gebruikelijke menselijke ‘doe modus’ naar de ‘zijns modus’. 

Zodat je dit moment, het Nu, ervaart. Los van alle opsmuk. Bewust en zonder moeite aanwezig zijn in het moment. Zonder het te willen veranderen. Of uit te reiken naar waar de aandacht normaliter naar toe wil gaan. Het is de complete omarming van al wat is.
Ervaar je bij jezelf dat je altijd maar ‘aanstaat én doorrent’?
Voel je de behoefte om meer aanwezig te zijn in het moment?
Dan is dit boek een prachtige gids hierbij!

Zelf merk ik dat ik aandachtiger leef en geniet van het moment. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Dank je Linda! Fijn dat jij in ons midden bent. Precies zoals jij bent.’
– Peter Winteraeken, praktijk voor Bewust Zijn


17-05-2021
‘Ik ben geen snelle lezer, lees bijna niet maar vind je boek(je) een pareltje. Het ademt zo’n rust en zo’n eenvoud of liever rust dóór de eenvoud. En de illustraties vullen zo mooi aan. Ik land telkens weer in de rust van het zijn, ook door de beelden, de kleuren, de eenvoud van alles.
Het is een geweldig boek en ik hoor telkens jouw stem als het ware voorlezen. Wat me ook brengt op het idee van dit in een luisterboek gieten. Wow, te gek, lijkt me dat.
Hoe meer ik je hoor, lees en ervaar, hoe meer ik eigenlijk concludeer: je hebt zoiets moois ‘te pakken’ (haha, maar als je het wilt pakken, ontglipt het je denk ik, dus niet doen!) met wat je neerzet. Zoiets moois. Het is zo’n bijzondere stap die we nu mogen maken om de de eenvoud te ervaren, zonder verdere poespas, van doen naar zijn.
Dat alles plaatsvindt in dat grotere van wat we zijn, is briljant vind ik. Dat heb ik nog nooit zo simpel en consistent uitgelegd gehoord. Dus lieve Linda, gooi alle deuren in je maar open. Je hebt de wereld een parel gegeven/te geven.
– Nynke Catharina Rinzema, Soultouching


Dankbaar en vereerd met deze prachtige recensie van Jan van Rossum:

‘Zijn met wat er is. Niet vooruitsnellen. Kernwoorden uit het nieuwe boek van Linda Rood uitgegeven bij Samsara.

Ga er maar aanstaan. Dus ook in het geval van woede, wanhoop, angst, pijn, verdriet of verlies? Ja, zegt Linda. Zoals ze het ook al verwoordde in haar eerder verschenen boek ‘Het ja-gevoel’. Het leven met alles erop en eraan overkomt je en zelfs het verzet ertegen is er onderdeel van. Je kunt je niet-niet verzetten als dat het is wat zich voordoet. Zolang er maar geen verhaal van gemaakt wordt. En als dat wel zo is hoef je het verhaal niet te geloven.

Wat opgemerkt kan worden is dat de turbulentie van het leven altijd plaats vind in jouw aanwezigheid, in de ruimte en de beschikbaarheid die jij bent. Daarin kan weerstand en al het andere verschijnen en verdwijnen en plaats maken voor een directe ervaring van verstilling en helder inzicht in de aard van alle dingen. Er kan kortom ‘verlichting’ plaats vinden. Niet door jouw inspanning, streven of je-best-doen, maar doordat je weg zakt in je ware natuur. De ingang daarvan is het hier en nu, dit moment waarvan er geen tweede is.

Linda verstaat de kunst d.m.v. meditatie en oefeningen je mee op reis te nemen en je te laten ontspannen in dit moment en zo vol-ledig-heid te ervaren. Een shift te doen onstaan in je bewustzijn waarvoor je niets speciaals hoeft te doen. Geen zeven stappen plan dus of positief denken, maar slechts een uitlijning of samen vallen met de tastbare wereld. Van de ik die je dacht te zijn – een verhaalpersonage – naar een ongrijpbaar, vloeiend, niet vast te leggen en onnoembaar zijn. Inclusief met alle bijbehorende gevoelens en ervaringen van geest, lichaam en levensomstandigheden.

Het boek is een directe verwijzing naar iets wat heel en onaangetast blijft ongeacht wat zich voordoet. Eenvoudig en vanuit zachtheid geschreven, vibrerend in elke zinswending. Voor mij wederom een ja-gevoel voordat ik nee zou kunnen zeggen.’

Jan van Rossum
mei 2021

Foto van Jan van Rossum

15-05-2021
‘De woorden uit je boek voelen als warme druppels. Iedere druppel is heling.’
– Jos


14-05-2021
‘Wat een herkenning je boekje. Ik verwonderde mij dat het een hele prettige leesletter was en toen las ik het stukje van hoe de shift te doen en merkte ik dat dit eigenlijk al gebeurde tijdens het lezen. Ik voel me goed en ook verdrietig. Dit is het eigenlijk, alles is mens zijn maar het dan door hebben… geweldig!’
️- Ron


14-05-2021 (Lezersreactie op bol.com)
‘Een enorm verrijkend boek.
Wat een heerlijk boek! Ik las het eerste hoofdstuk, wat zeg ik: de eerste zin, en was verkocht. Zo eenvoudig, zo simpel, zo krachtig. Een enorm verrijkend boek, makkelijk leesbaar, heerlijke oefeningen, prachtige teksten. Deze tekst blijft in mij resoneren: “Het leven wil niets liever dan je helen. Het wacht eindeloos geduldig en liefdevol tot je ‘ja’ zegt”.
– Agnes Klinkert


13-05-2021
‘Ik heb de eerste 20 pagina’s gelezen. De eerste indruk is meteen fantastisch. Jouw tekst, maar ook de hele vormgeving, van formaat, lettergrootte, jouw foto, eigenlijk alles. Het is boeiend om te lezen, vanaf de eerste woorden. Echt gaaf. Ik ben benieuwd naar de rest. Soms is een simpel zinnetje lezen, voldoende om het boek weer even neer te leggen, en het te laten doordringen. Bijvoorbeeld de herinnering aan het feit dat ik al volledig ben. Dat opnieuw weten, maakt me weer blij. Dank je wel voor dit prachtige geschenk dat je de wereld gegeven hebt, en zo ook aan mij.’
– Vic


10-05-2021
‘Wat een opluchting. Dat doet je nieuwe boek met me. Mooie herinnering om te ZIJN. Ik was het vandaag juist even kwijt terwijl ik een Trager sessie gaf, het was dus geen goeie sessie. Maar nu ben ik er weer.’
(Met Trager werk je vanuit zijn. Alleen dan gebeurt er wat en vind er verandering plaats bij de cliënt.)
– Robert, www.robertbeweegt.nl


09-05-2021
‘Dit boek voelt als thuiskomen.
Ik heb al heel veel boeken verslonden als het aankomt op persoonlijke ontwikkeling… maar dit boek is euh… buitencatergorie. Linda Rood beschrijft het zo krachtig in haar eenvoud. Dit boek is thuiskomen. In het NU. In het ZIJN. In de Is-heid van het leven. Bij jezelf.
Zo mooi, maar echt zo mooi. Een absolute aanrader, beloofd! De kracht zit in de eenvoud. De concrete en helpende oefeningen tussendoor maken het extra fijn!’
Riziana Romagnoli, moedige mama coach & mindset expert