Het boek Het ja-gevoel

Afbeelding van het boek Het ja-gevoel

Wat ploeteren we toch vaak tegen de levensstroom in, omdat we geloven dat daarmee stoppen en ontspannen waar we zijn rampzalige gevolgen zal hebben in ons leven. Linda nodigt je in dit boek uit om het vechten tegen het leven los te laten en je over te geven aan het leven zoals zich dat ontvouwt. 

‘Zo vaak zoeken we geluk waar het niet te vinden is.
Terwijl het al die tijd verpakt is in ons leven.’

Het ja-gevoel is een innerlijk weten dat iets klopt. Wanneer je erop koerst, als op een kompas, leidt het je naar innerlijke vrede en vrijheid. Vaak ploeteren we echter tegen deze natuurlijke levensstroom in, op basis van diepgewortelde overtuigingen zoals ‘Ik ben het niet waard’, ‘Ik ben alleen waardevol als ik zus of zo doe’ of  ‘Ik kan het niet’. Linda Rood ontwikkelde het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid‘ waarmee je dit soort overtuigingen kunt doorzien. Met de Vragen naar Vrijheid doorzie je ideeën die over jezelf en het leven hebt, om plaats te maken voor diepe ontspanning. Uniek aan deze vorm van zelfonderzoek is dat het je zowel bevrijdt van beperkende overtuigingen, dat het heelt, en dat het verwerking op gang brengt van oud zeer.

Linda Rood ontdekte het ja-gevoel toen zijzelf een persoonlijke crisis doormaakte. In haar praktijk begeleid zij mensen met het door haar ontwikkelde zelfonderzoek Vragen naar Vrijheid en veranderde er de levens van vele mensen mee. Naast het geven van individuele sessies, organiseert ze ook meditatieve bijeenkomsten, workshops en trainingen.

ISBN: 978-94-9322-827-6
Prijs van het boek: 22,99
Paperback

Nieuwsgierig naar dit prachtige boek? Want ook de vormgeving is prachtig! Hier>> kun je een aantal bladzijden ter inzage lezen.