Nieuwsbrief

Inclusief

Opgaande zon, foto van Vinit Pathak, unsplashfotoś

Beste lezer,

Wat mag er niet zijn?

Wat past niet binnen het beeld dat je hebt over je ideale leven en je ideale zelf?

Het bevrijde zelf, het succesvolle, aardige, verlichte, lieve, assertieve, krachtige, professionele, onbevreesde, gewaardeerde zelf.

Je succesvolle kanten stralen waarschijnlijk in het licht. Iedereen mag ze zien. Toch ligt ook in de minder, of juist helemaal niet, gewaardeerde kanten van jezelf een schat aan potentieel, energie en bevrijding. Zodra je opent voor de realiteit van dit moment, in zijn volledige imperfectie, opent de werkelijkheid zich voor je. Je zult versteld staan van de ruimte en liefde die in alle kanten van jezelf te ontdekken is.

Alles is onderdeel van de levensstroom. Ook die kanten van jezelf waar je nog moeite mee hebt. De uitnodiging is de gedachten over jezelf en het leven te ontmoeten, zonder er geloof aan te hechten. Het begint en eindigt allemaal met je hart openen en laten zijn wat er is, zonder er een (nieuw) verhaal van te maken.

Het leven laat jou en mij precies zien waar we nog onvrij zijn. Dat is liefde en die liefde stroomt door je hele lijf en wezen, zodra je het toestaat.

Hartelijke groet,

Linda Rood