Webinar van doen naar zijn

20 december word ik 50 jaar. Ik ben niet zo van de feestjes maar wil deze verjaardag toch wel graag vieren. Ik fantaseerde hoe ik er graag bij stil wil staan. En dat zit precies in het woord ‘stil’, en dat dan graag samen met mensen die deze liefde met mij delen. Maandagavond 19 december geef ik daarom deze Webinar van doen naar zijn als cadeau aan mijzelf en voor wie daarin wil delen. Als je het fijn vindt om af te dalen in de stilte van jezelf en de eenvoudige versie van het zelfonderzoek toe te (leren) passen dan ben je van harte welkom. (Is volgeboekt)

In deze Webinar staat de onvoorwaardelijke liefde en wijsheid van je natuur centraal. Hoe ervaar je die onvoorwaardelijkheid? Hoe kun je het aanwenden om jezelf te helen en bevrijden van beperkende patronen en conclusies?

Tijdens de Webinar leer je de shift maken van doen naar (onvoorwaardelijk) zijn, om vervolgens van daaruit de eenvoudige variant van het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid’ toe te passen.

Zodra je je opent voor wat er is,
open je ook in de zachte vrede van je natuur.


Praktische info
Wanneer: Maandagavond 19 december van 19:00 tot 21:00 uur
Kosten: geen
Hoe: de Webinar vindt plaats via zoom.


Voorwaarde voor deelname: 
Dat je jezelf emotioneel kunt dragen en er geen sprake is van psychopathologie. Ik hou geen voorgesprekken dus vertrouw ik erop dat je bij twijfels over of deelname wijsheid voor je is, zelf contact met me opneemt. 
Dat je beschikt over een pc, laptop of tablet, om online via zoom deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.


Aanmelden is niet meer mogelijk, de Webinar is volgeboekt.

Deelnemersreactie:

‘Een aanrader! Het was heel fijn gisteren. Linda weet als geen ander het ware zijn zo in woorden uit te drukken dat het vanzelf gaat. De vragen naar vrijheid en je kernovertuiging laten oplossen gaat daarna ook als vanzelf en heel natuurlijk.’
– Anna Maria van den Berg, natuureninspiratie.nl

Foto: Cristina Gottardi, unpslaschfoto's
    Ik wil me aanmelden voor:

    Online verdiepingsgroep op woensdags, januari-april 2024Online verdiepingsgroep op vrijdags, januari- april 2024Samen de dag starten in zijn in februari 2024Online verdiepingsgroep op woensdags, april-juli 2024Online verdiepingsgroep op vrijdags, april-juli 2024Retraite afdalen in de stilte van zijn in Egmond Binnen juni 2024Retraite onvoorwaardelijke liefde in de praktijk in Denekamp september 2024Individuele begeleidingTelefonisch consult

    Graag volledig invullen: