Van doen naar zijn – de basics

Deze zomer geef ik een aantal malen de webinar ‘van doen naar zijn’. In deze webinar staat de onvoorwaardelijke liefde en wijsheid van je natuur centraal. Hoe ervaar je die onvoorwaardelijkheid? Hoe kun je het aanwenden om jezelf te helen en bevrijden van beperkende patronen en conclusies?

Tijdens de webinar leer je de shift maken van doen naar (onvoorwaardelijk) zijn, zodat je van daaruit de eenvoudige variant van het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid’ kunt toepassen.

Zodra je je opent voor wat er is,
open je ook in de zachte vrede van je natuur.

Praktische info
Wanneer:
Woensdag 2 juni van 9:00 tot 12:00 uur
Vrijdag 11 juni van 13:00 tot 16:00 uur
vrijdag 2 juli van 13:00 tot 16:00 uur
Woensdag 1 september van 9:00 tot 12:00 uur
Kosten: 30,- per webinar
De online webinars vindt plaats via zoom.

Voorwaarde voor deelname: 
Dat je jezelf emotioneel kunt dragen en er geen sprake is van psychopathologie. Ik hou geen voorgesprekken dus vertrouw ik erop dat je bij twijfels over of deelname wijsheid voor je is, zelf contact met me opneemt. 
Dat je beschikt over een pc, laptop of tablet, om online via zoom deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst. Je kunt bij je aanmelding in het opmerkingenveld noteren voor welke datum je je aanmeldt.

Reactie van een deelnemer aan de online verdiepingsochtenden:
(Wat qua opzet vergelijkbaar is met deze webinar, maar waarbij verdieping centraal staat en de uitgebreidere variant van het zelfonderzoek Vragen naar Vrijheid.)

‘Er is een ruimte in mij ontstaan door het doorzien en daardoor oplossen van een aantal diepe overtuigingen. Zowel mijn innerlijke houding is veranderd, als ook hoe ik mij verhoud tot de wereld. Die twee gaan natuurlijk ook altijd samen. Ik voel een, voor mij nieuwe, vreugde en verbinding met het leven. En ik ervaar hoe het gevoel van ruimte in mij zich blijft verruimen.’

Van doen naar zijn - uitgeverij Samsara books
Hoewel het voor deze webinar niet nodig is om het boek ‘van doen naar zijn’ te hebben gelezen, is het wel een aanrader.