Dagworkshop

Ontdek en ervaar zelf de helende kracht van de levens veranderende methode De Vragen naar Vrijheid van Linda Rood.
Uniek aan deze methode is dat het je zowel bevrijdt van beperkende overtuigingen, vergelijkbaar met bijvoorbeeld ‘The Work’ van Byron Katie, als dat het oud zeer heelt zoals met ‘de Helende reis’ van Brandon Bays.

Afbeelding van vrouw die haar hand voor de zon vouwt

Het ja-gevoel is afgestemd op de natuurlijke levensstroom en deze stroomt van nature naar spiritueel ontwaken en het tot bloei komen van ons potentieel. Toch merken veel mensen dat het niet altijd gemakkelijk is om deze natuurlijke flow te volgen. Oud zeer en gewoontepatronen kunnen dit behoorlijk in de weg zitten en hier biedt de methode van Linda Rood een mogelijkheid tot bevrijding, heling en transformatie.

We hebben in onze kindertijd allemaal wel pijnlijke situaties meegemaakt waaraan we onjuiste conclusies hebben verbonden. Denk maar aan iemand die in zijn kindertijd is gepest op school en daar de conclusie aan heeft verbonden dat hij lelijk is of het niet waard is om met respect en liefdevol te worden benaderd. Je kunt je voorstellen dat dit soort conclusies (overtuigingen) grote gevolgen hebben voor ons zelfvertrouwen en dat zolang we ze geloven ze het tot bloei komen van ons potentieel in de weg staan. Gelukkig is het mogelijk om dit soort onjuiste conclusies op het diepste niveau te doorzien, helen en bevrijden, zodat je het leven kunt leven waarvoor je hier op aarde bent.

Tijdens de dagworkshop dalen we af in de stilte en vrede van ons hart en leer je de Vragen naar Vrijheid toepassen als meditatief onderzoek in je dagelijks leven. Je leert wanneer het zinvol is om deze methode toe te passen en wanneer het juist goed is om ‘niet te doen’. Stap voor stap leert Linda je tijdens deze dag om De Vragen naar Vrijheid toe te passen.

Voorwaarde om aan de training mee te doen is dat je het boek Het Ja-gevoel hebt gelezen, zodat je de theoretische achtergrond van de methode kent. 

Dagworkshop ‘De Vragen naar Vrijheid’.

Datum: Zondag 3 maart 2019
Kosten: 100,- euro, inclusief lunch.
Aanvang: 10:00 uur, inloop vanaf 9:30 tot 17:00 uur.
Locatie: De Borghoeve, Verlengde Hereweg 187 in Groningen

Opgave en (telefonisch) voorgesprek zijn nodig voor een definitieve aanmelding. Opgave kan via de mail: hetjagevoel@gmail.com of door te bellen: 06-37438754
Mocht je in de buurt willen overnachten en je wilt tips, dan hoor ik het graag.

Met iedere overtuiging die doorzien wordt, neemt innerlijke vrede en vrijheid toe.
Het is de vrede en vrijheid van de werkelijkheid.

 


Een filmpje waarin ik uitleg geef over de Vragen naar Vrijheid

 

Reacties van deelnemers:

‘Ondanks dat ik twee jaar geleden deelnam aan de dagworkshop is het nog steeds zeer van toepassing… Ik zit in een roalercoaster van een nieuwe baan en veel nieuwe info en alles wat er bij komt kijken… behoorlijk uit balans, maak fouten en verval in oude patronen, maar door de Vragen naar Vrijheid lukt het me steeds beter en sneller te herstellen en terug te keren naar het volgen van mijn hart… elke dag een stapje… #dankbaar.’ – Maan

‘Het is bijzonder om te ervaren dat mijn verhalen steeds minder aan mij blijven plakken. De Vragen naar Vrijheid komen echt bij de kern. Er komen ook verrassende inzichten naar boven welke ik van te voren nooit zelf had kunnen bedenken. Ik vind het geweldig dat de methode zo eenvoudig is maar zo diep gaat. De eenvoud maakt het heel krachtig.’ – Marenka

‘Door De Vragen naar Vrijheid te onderzoeken voel ik dat ik Ja mag zeggen tegen mijzelf.’ – Marielle

‘Het doorzien van gedachten die verstorend zijn geeft rust.’ – Lydia

Afbeelding van kring van stoelenFoto: de groepsruimte in de Borghoeve