Werkblad – Mp-3 en belangrijke informatie

Hieronder kun je het werkblad downloaden behorende bij het boek Het ja-gevoel, als hulpmiddel bij het toepassen van de Vragen naar Vrijheid.

Werkblad

Mocht je het fijn vinden om de Vragen naar Vrijheid te onderzoeken met behulp van een door mij ingesproken Mp-3 bestand, dan kun je deze hieronder beluisteren. Je kunt de opname stop zetten wanneer je tijd wilt nemen om te doorvoelen wat er op dat moment door je heen gaat en de opname weer aan zetten wanneer je verder wilt gaan. Hoewel je de Vragen naar Vrijheid zowel met open als gesloten ogen kunt onderzoeken, is het vooral in het begin prettig om vanaf de korte meditatie de ogen te sluiten en ze alleen te openen wanneer je een antwoord opschrijft. 

Mp-3

En hieronder kun je een informatieblad vinden met belangrijke informatie over de nawerking van de Vragen naar Vrijheid.

Informatieblad

Onderzoek de Vragen naar Vrijheid alleen wanneer je het boek Het ja-gevoel hebt gelezen, wanneer er geen sprake is van psychopathologie en je een voldoende stabiel (volwassen en zelfverantwoordelijk) leven hebt opgebouwd. Het is belangrijk dat je beseft dat het onderzoeken van de Vragen naar Vrijheid het ego doen doorzien, dat dit gevolgen heeft en dat je daar bewust voor kiest.
Wanneer er sprake is van psychopathologie, bespreek je wens om de Vragen naar Vrijheid te onderzoeken dan eerst met je behandeld arts of psychotherapeut.

Het zelfonderzoek met de Vragen naar Vrijheid is geen therapie en is hier ook geen vervanging voor!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de methode de Vragen naar Vrijheid? Je kunt je op de site inschrijven voor de nieuwsbrief en je hier abonneren op mijn YouTube kanaal>>.