Stiltedag

Deze dag is bedoeld voor mensen die de zwaartekracht van hun aandacht meer en meer willen laten rusten in zichzelf: aanwezigheid. Geleide- en stilte meditaties wisselen elkaar af. Ook de lunch wordt in stilte genuttigd.

Het doorbrengen van een dag in stilte kan behulpzaam zijn om onze natuur van aanwezigheid op te merken die normaal gesproken vaak in de achtergrond van onze ervaring rust. Zowel voor als na verlichtingservaringen blijft rusten als aanwezigheid belangrijk. Het fijne is dat aanwezigheid eenvoudigweg lief heeft en alles in zich op neemt wat ogenschijnlijk verdeeld lijkt. Door te rusten in en als aanwezigheid zal je merken dat de liefde die je bent uitstroomt en uitreikt naar al die aspecten in je leven die nog onverlicht en ongeliefd zijn. Naar de aspecten van de tastbare wereld die je aandacht nog kunnen kapen omdat je er nog iets over gelooft en omdat er nog gewoontepatronen aan vast zitten. Dit bewust te zijn verruimt, verlicht, heelt en bevrijdt je aandacht van het volautomatisch opgaan in de vernauwing van het ego. Dit bewustzijn smelt uiteindelijk de illusie van dualiteit en maakt het leven tot het vloeiende geheel dat het in werkelijkheid is.

Mocht je dat prettig vinden dan is er na de lunch ruimte voor zelfonderzoek en het stellen van vragen. Wil je echter liever in stilte verblijven dan kun je er ook voor kiezen om dit uur een stilte wandeling te maken.

Opgave: Door een mailtje te sturen naar: hetjagevoel@gmail.com
Of te bellen met: 06-37438754
Na opgave vindt er een telefonisch voorgesprek plaats.

Wanneer: zondag 21 januari
Aanvang: 10:00 uur, inloop vanaf 9:45
Tot: 17:00 uur.
Tussen de middag is er een lunch.
Waar:  De borghoeve te Groningen
Kosten: 110,- 


Een reactie van een deelnemer aan de meditatieve bijeenkomsten:
Linda is een prachtige vrouw met veel kracht, zoveel zelfs dat ze met haar stem mensen omver blaast die achter gesloten deuren staan. En weet je ?? De deuren gaan open uit nieuwsgierigheid naar deze vrouw.  Ik ben blij dat ik de deur, naar wat voor mij onbekend terrein was, open heb gegooid, om te zien wat daar achter voor mooi pad ligt. Zodat ik kan ervaren wat het met me doet, het pad der liefde. Lieve Linda, bedankt dat je me op weg hebt geholpen. – Lizet


Jij bent het meest vervullende dat er is.
Kijk daarvoor niet naar wat je ziet van jezelf,
maar rust in wie ziet.

– Linda Rood-