Spelen met creativiteit

Schilderen als spiegel, voor leven vanuit overgave aan de bron. Om je intuïtieve creatieve verlangen te volgen. Om de flow te volgen.
Wanneer een overtuiging de flow blokkeert, kun je deze ontmantelen met het zelfonderzoek de Vragen naar Vrijheid. Je transformeert met deze vragen de onderliggende overtuiging en ontdekt direct wat dit je in je schilderen brengt. Zo speel jij met creativiteit en laat je creativiteit met jou spelen.

Een unieke samenwerking van Evelien Stadt (ontwikkelaar van Creatief avontuur en drakenfluisteren) en mijzelf in cursuscentrum de Poort in Groningen.

De groep is momenteel vol! Toch zou ik je willen aanmoedigen om je op te geven als je interesse hebt. We kunnen overwegen om een tweede workshop te plannen. En we kunnen een reservelijst maken. In deze Coronatijd is een verkoudheid al reden om te moeten afzeggen. Mocht iemand zich afmelden dan kun je misschien toch meedoen.

Afbeelding van schilderij van Evelien Stadt
‘Stralend zijn’
Schilderij van Evelien Stadt

Wanneer: Wegens de huidige omstandigheden rondom Corona verplaatsen we de workshop naar het voorjaar 2021. Zodra de omstandigheden gunstig zijn prikken we een nieuwe datum.
Tijd: van 13:00 tot 17:00 uur
Waar: Cursuscentrum de Poort, moesstraat 20 in Groningen
Kosten: 45,-
Opgave door een mailtje te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar: hetjagevoel@gmail.com
Voorwaarden voor deelname: Ervaring met schilderen (acryl) is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je jezelf emotioneel kunt dragen en dat er geen sprake is van psychopathologie.
Materialen: je werkt met acrylverf op papier. I.v.m. Corona is er voor ieder een eigen materialenpakket van de drie basiskleuren plus zwart en wit en enkele penselen, kwasten. Het staat je vrij om extra materialen zelf mee te nemen.

In verband met de Coronamaatregelen kunnen er maximaal vijf personen deelnemen.
Coronaprotocol van cursuscentrum de Poort>