Retraitedag, de stilte spreekt

Een dag om te landen in de stilte in jezelf en te ontdekken wat zich dan toont.
Wat komt er tevoorschijn in de stilte?
Wie ben je? Wat wil zich laten zien?

Afbeelding van het boekje van doen naar zijn van Linda Rood en de stilte spreekt van Eckhart Tolle


In de lente van 2023 organiseren Anita Pardijs en ik een retraitedag met als thema ‘de stilte spreekt’. Allereerst draait het deze dag om het afdalen in de stilte in onszelf. Om vervolgens te ervaren hoe het is wanneer je vanuit deze stilte luistert, spreekt, betekenis geeft. Wat leeft er, wat laat zich horen en zien? Je ontdekt wat er tevoorschijn komt als je vormgeeft, beweegt, tekent, schrijft.

Hoewel er tijdens het programma wordt gesproken, vinden de pauzes plaats in stilte. Zo kun je gemakkelijker bij jezelf blijven.

Na deze dag is er een online terugkomavond. Want in je dagelijks leven integreren wat je tijdens een dag als deze hebt ervaren is vaak een hele kunst. Daarom geven we er samen aandacht aan: hoe blijf je de stilte in jezelf voeden, hoe kun je naar jezelf luisteren en daar uiting aan geven? Want hoe integreer je wat je deze dag hebt ervaren in je dagelijks leven?

Praktische informatie
Wanneer: Vrijdag 24 maart 2023
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur
Waar: De Borghoeve, een oase van rust in het zuiden van de stad Groningen
Terugkomavond: Vrijdag 14 april van 19:00 tot 21:00 uur via zoom
Kosten: 150,00
Lunch: Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Neem jezelf je lunch mee?Foto: Oleg Gospodarec, Unsplashfoto’s    Ik wil me aanmelden voor:

    Online verdiepingsgroep op woensdags, januari-april 2024Online verdiepingsgroep op vrijdags, januari- april 2024Samen de dag starten in zijn in februari 2024Online verdiepingsgroep op woensdags, april-juli 2024Online verdiepingsgroep op vrijdags, april-juli 2024Retraite afdalen in de stilte van zijn in Egmond Binnen juni 2024Retraite onvoorwaardelijke liefde in de praktijk in Denekamp september 2024Individuele begeleidingTelefonisch consult

    Graag volledig invullen: