Retraite ‘Onvoorwaardelijke liefde in de praktijk’ in juli

Foto van bos van Johannes Plenio, unsplashfoto's

Een retraite om af te dalen in je zijns-natuur, waarvan onvoorwaardelijke liefde een kwaliteit is.

Het klinkt zo gemakkelijk, maar in de praktijk is het vaak behoorlijk lastig om écht vanuit onvoorwaardelijke liefde te kijken, luisteren en te leven.Want wat als bijvoorbeeld iemand de dingen heel anders ziet dan jij en je het gevoel hebt dat niemand jouw standpunten begrijpt?
Hoe doe je dit?
Het is makkelijk als je alleen bent in een hutje op de hei, maar ja, daarna kom je weer terug in het “normale” leven  en dan?!!!!

Peter Winteraeken en ik verzorgen een retraite die volledig in het teken staat van dit thema. Door middel van lessen uit een cursus in wonderen over liefde en heel-zijn, stille tijd, meditatie, stiltewandelingen en zelfonderzoek (Choose Again en Vragen naar Vrijheid) is er ruimte voor verdieping en het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Een groot deel van deze retraite zal in stilte plaatsvinden, waardoor er ook echt ruimte is om die diepte binnenin jezelf te ervaren. Naast de stilte momenten zal er ook een actief programma zijn waarin we met elkaar ruimte zullen maken voor meditatie, verdieping, stiltewandelingen, verbinding, het inbrengen van issues voor zelfonderzoek en natuurlijk is er ook ruimte voor het delen van ervaringen.

Je bent van harte welkom om samen met Peter en mijzelf af te dalen in de stilte van zijn.

Retraite juli
Wanneer: Zaterdag 9 en zondag 10 juli
Tijd: Dag van aankomst zaterdag: 11:30
Dag van vertrek zondag: 17.00 uur (afsluiting)
Waar: Het klooster van de Zusters van Denekamp

Foto: Klooster Denekamp


Kosten:  € 370,85 (incl. Btw)
Daarvan bedragen de workshop- en begeleidingskosten € 250,00 (incl. 21 % Btw) en de verblijfkosten € 120,85
(inclusief 9% Btw, 1 overnachting met ontbijt, + 2 keer een warme maaltijd + 1 keer avond broodmaaltijd, badhanddoekenpakket aanwezig. Op basis van een 1-persoonskamer.)
De verblijfkosten dienen apart in het klooster aan de Zusters van Denekamp met pin of contant te worden betaald. Een factuur voor deze kosten ontvang je dat weekend van hen. Een factuur voor de workshop- en begeleidingskosten ontvang je van ons per mail.
Overleg over de workshop- en begeleidingskosten is mogelijk.

De retraite gaat door bij een minimum van acht deelnemers en met een maximum van achttien deelnemers.

Bij aanmelding graag in het opmerkingenveld vermelden of je bepaalde dieetwensen hebt, zoals vegetarisch, gluten of lactosevrij en dergelijke.

Let op: Deze is volgeboekt. Ik zou je willen adviseren om bij interesse je toch aan te melden. Dan zetten we je op de reservelijst, voor het geval er een plekje vrijkomt.


Na aanmelding voor de retraite ontvang je binnen een aantal werkdagen een bevestigingsmail.

Foto: Hannah Busing, unsplashfoto's