Online winterretraite – De stilte van het hart

Een (online) winterretraite aan het begin van het nieuwe jaar 2023. Om het jaar te starten vanuit en in de stilte van je hart, de stilte van zijn.

Foto van Aaron Burden, unsplashfoto's


De retraite staat in het teken van de stilte van het hart. Dat betekent dat we naar binnen keren, naar de tijdloze stilte in onszelf. Om te ervaren hoe het is wanneer je daar langere tijd verblijft. En om te merken hoe de mind en de reflectie ervan (de buitenwereld) je wellicht uitnodigen of uitdagen om de stilte van zijn te verlaten en weer op te gaan in gedachten en bezigheden. Ook als dat gebeurt klopt het precies. Dat is waar we leren, waar verdieping en verruiming van bewustzijn en heling mogelijk is. De stilte van het hart wil tot uitdrukking komen in ons dagelijks leven.

Tijdens het weekend wisselen we begeleide meditaties en afdalen in de stilte van zijn af met lessen uit een cursus in wonderen en met deelrondes waarin zelfonderzoek met Choose again en Vragen naar Vrijheid mogelijk is. In de middag is er vrije tijd om bijvoorbeeld te wandelen met door ons ingesproken begeleide meditaties.

We nodigen je uit voor een cocoon weekend waarbij je sociale media en tv (zoveel mogelijk) laat liggen.

Foto van Aaron Burden, unsplashfoto's

Hoe: via zoom
Begeleiding: Peter Winteraeken en Linda Rood
Data: vrijdagavond 13 januari vanaf 19:30 tot en met zondag 15 januari 17:15
Prijs: € 190,00 (inclusief btw)


De retraite gaat door met een minimum van acht deelnemers.
Je kunt je hieronder aanmelden (*).
(*) Als jij je voor deze retraite inschrijft geeft je toestemming voor het delen van jouw persoonsgegevens met collega Peter Winteraeken die de administratie hiervoor verzorgt. Begin januari ontvang je van hem de factuur.    Ik wil me aanmelden voor:

    Online Winterretraite - De stilte van het hart - 13, 14 en 15 januari 2023Online jaargroep op woensdags, start februari 2023Online jaargroep op vrijdags, start februari 2023Retraitedag De stilte spreekt - vrijdag 24 maart 2023Retraite onvoorwaardelijke liefde in de praktijk - september 2023Individuele begeleidingTelefonisch consult

    Graag volledig invullen: