Online retreat: Op weg naar Liefde

Fijn dat je meedoet aan de online retreat ‘Op weg naar liefde’
Hoe je dicht bij jezelf blijft in onrustige tijden!

Op deze pagina vind je een aantal cadeaus en de mogelijkheid om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik één keer per maand begeleide meditaties, artikelen en korte inspirerende tekstjes deel. Hiernaast kun je je inschrijven (of onderaan de pagina als je op een telefoon kijkt).


Hieronder vindt je mijn eerste cadeau. Het is een primeur voor jou als deelnemer aan de online retreat. Namelijk een mp-3 van de krachtige en eenvoudige versie van de ‘Vragen naar Vrijheid‘, zoals ik die beschrijf in mijn boekje ‘van doen naar zijn’. Dit is een helende vorm van zelfonderzoek waarmee je beperkende overtuigingen kunt doorzien en ontmantelen, zodat innerlijke vrede en vrijheid oplichten. Al vele mensen hebben er de vruchten van geplukt en ik gun het ieder om de bevrijdende en helende werking ervan te ontdekken.
Hieronder vind je mijn tweede cadeau. Een Webinar voor deelnemers aan deze Online Retreat op vrijdagochtend 9 juli, waaraan je met korting deel kunt nemen. Je betaalt 25,- in plaats van 30,- euro. Vermeld bij inschrijving de code ‘Liefde’ in het opmerkingen veld. (De korting geldt alleen voor deze datum.)
En hieronder vind je mijn derde cadeau, een begeleide meditatie (28 min) over zelfbevrijding.

Door de shift te maken van doen naar zijn en daar een poosje te verblijven, ontspan je in je verlichte zijns-natuur. Het licht van jouw zijn kan daardoor op alle delen schijnen die nog afgescheiden lijken, zodat heling plaatsvindt.


Kijk vooral ook nog wat rond op mijn site voor bijvoorbeeld meditaties, artikelen en podcasts. Je kunt er ook informatie en inkijkexemplaren vinden van mijn boeken, zoals het kinderprentenboek Mees en de magische poort, met een voorwoord van Jan Geurtz, en mijn nieuwste boekje van doen naar zijn:

Van doen naar zijn - uitgeverij Samsara books