Online verdiepingsochtenden

Een online groep om samen op reis te gaan voor drie maanden

Drie maanden lang, ontmoeten we elkaar om de drie weken om samen te ‘zijn’.
In deze online bijeenkomstenserie staat de onvoorwaardelijke liefde en wijsheid van je natuur centraal. Hoe ervaar je die onvoorwaardelijkheid? Hoe maak je er contact mee? Hoe belichaam je het? Hoe kun je het aanwenden om jezelf te helen en bevrijden van beperkende patronen en conclusies? Je leert het en doet er ervaring mee op tijdens de bijeenkomsten.

Want we zijn één. Dit te ervaren en daarmee ook jouw heelheid te ervaren is heilzaam en verkwikkend. Het sluit aan bij het proces waar we als mensheid doorheen gaan qua bewustwording. De nieuwe aarde in wording.
Naast het verbinden met de onvoorwaardelijkheid van je natuur, jouw heel zijn, leer ik je in de bijeenkomsten het zelfonderzoek de Vragen naar Vrijheid toepassen. Zodat je kunt ervaren hoe het is om jezelf te bevrijden van beperkende patronen en overtuigingen.

Er zit steeds drie weken tussen de bijeenkomsten zodat er voldoende tijd is voor verwerking en integratie van wat er tijdens de bijeenkomsten wordt aangeraakt.

Voorwaarde voor deelname: 
Dat je jezelf emotioneel kunt dragen en er geen sprake is van psychopathologie. Ik hou geen voorgesprekken dus vertrouw ik erop dat je bij twijfels over of deelname wijsheid voor je is, zelf contact met me opneemt. 
Dat je het boek ‘Het ja-gevoel’ hebt gelezen of in iedere geval voor de tweede bijeenkomst het hoofdstuk over de Vragen naar Vrijheid.
Dat je beschikt over een pc, laptop of tablet, om online via zoom deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten.

Kosten: 25,- per bijeenkomst = 125,-
Wanneer: woensdag 17 februari, 10 en 31 maart, 21 april en 12 mei. (De huidige groep komt nog samen op 27 januari)
Tijd: 9:00 tot 12:00 uur
Aanmelden: Klik op de knop hieronder

Reacties van deelnemers:

Het is een fijn samen zijn. Linda haar rust en vertrouwen geven de ochtenden een hele prettige en serene sfeer. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en brengt ook luchtigheid. De vragen brengen mij steeds een laagje dieper en geven me inzicht in de keuzes die ik heb. Bovenal voelt het als een moment voor mijzelf, een moment die doorwerkt in de tijd erna.’
– Jessie

Ik beleef de online ochtenden als ondersteunend bij het proces waar ik in zit. Ik ben al heel enthousiast over het boek: Het ja-gevoel, en vind het erg fijn om het nu praktisch te kunnen maken om de vragen naar vrijheid concreet te kunnen toepassen en de mogelijkheid te hebben daar tegelijk vragen over te kunnen stellen. Ook is de herkenning van het horen van thema’s en struggles van de anderen waardevol om zo te voelen dat ik niet alleen op pad ben! 

Ik beleef het als verrijkend, ook vanwege de 3 weken die er tussen zitten om het even te laten landen en te laten doorwerken. Voor mij een waardevolle manier om in contact te komen met mijn essentie en te mogen doorzien wat er soms nog beperkt.
– Janneke

Foto van Thought Catalog, unsplashfoto's
Inspiratie voor hart en ziel
Een online groep voor innerlijke heling en zelfbevrijding