Online bijeenkomsten

Een online groep om samen op reis te gaan voor drie maanden

Drie maanden lang, ontmoeten we elkaar om de drie weken om samen te ‘zijn’.
In deze online bijeenkomstenserie staat de onvoorwaardelijke liefde en wijsheid van je natuur centraal. Hoe ervaar je die onvoorwaardelijkheid? Hoe maak je er contact mee? Hoe belichaam je het? Hoe kun je het aanwenden om jezelf te helen en bevrijden van beperkende patronen en conclusies? Je leert het en doet er ervaring mee op tijdens de bijeenkomsten.

Want we zijn één. Dit te ervaren en daarmee ook jouw heelheid te ervaren is heilzaam en verkwikkend. Het sluit aan bij het proces waar we als mensheid doorheen gaan qua bewustwording. De nieuwe aarde in wording.
Naast het verbinden met de onvoorwaardelijkheid van je natuur, jouw heel zijn, leer ik je in de bijeenkomsten het zelfonderzoek de Vragen naar Vrijheid toepassen. En tegelijkertijd is er in de bijeenkomsten erna de mogelijkheid tot verdieping, zodat je kunt ervaren hoe het is om jezelf te bevrijden van beperkende patronen en overtuigingen.

Er zit steeds drie weken tussen de bijeenkomsten zodat er voldoende tijd is voor verwerking en integratie van wat er tijdens de bijeenkomsten wordt aangeraakt.

Voorwaarde voor deelname: 
Dat je jezelf emotioneel kunt dragen en er geen sprake is van psychopathologie. Ik hou geen voorgesprekken dus vertrouw ik erop dat je bij twijfels over of deelname wijsheid voor je is, zelf contact met me opneemt. 
Dat je het boek ‘Het ja-gevoel’ hebt gelezen of in iedere geval het hoofdstuk over de Vragen naar Vrijheid voor de tweede bijeenkomst.
Dat je beschikt over een laptop of tablet, om online via zoom deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten.

Kosten: 25,- per bijeenkomst = 125,-
Wanneer: woensdag 4 en 25 november, 16 december, 6 en 27 januari
Tijd: 9:00 tot 12:00 uur
Aanmelden: Klik op de knop hieronder

Foto van Thought Catalog, unsplashfoto's
Inspiratie voor hart en ziel
Een online groep voor innerlijke heling en zelfbevrijding