De uitgebreide versie van de ‘Vragen naar Vrijheid’

Je kunt hieronder een mp-3 bestand beluisteren waarin ik uitleg geef over het meditatief onderzoek de Vragen naar Vrijheid. Je kunt de opname stop zetten wanneer je tijd wilt nemen om te doorvoelen om daarna weer verder luisteren.


Hieronder kun je een werkblad downloaden waarop je de antwoorden kunt schrijven. Dit werkblad is ook goed te gebruiken zonder de mp-3.

En hieronder kun je een informatieblad downloaden over de doorwerking van het meditatief zelfonderzoek en wat behulpzaam is.


Onderzoek deze uitgebreide versie van de Vragen naar Vrijheid alleen wanneer je het boek ‘Het ja-gevoel‘ hebt gelezen, wanneer je jezelf emotioneel kunt dragen en wanneer er geen sprake is van psychopathologie. Het zelfonderzoek met de Vragen naar Vrijheid is geen therapie en is hier ook geen vervanging voor!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het meditatief onderzoek, begeleide meditaties en andere inspiratie? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en/of abonneren op mijn YouTube kanaal>>.