Lezing ‘leven vanuit je hart’

Op zondag 24 juni geeft Linda Rood een lezing/ samenzijn over ‘Leven vanuit je hart’ bij Sowelu in Roden en zondag 2 september bij Mee in Zee in Den Haag. En voor nog meer verdieping en vreugde aan de lezing zal Dymphi Peeters deze middag in Den Haag muzikaal ondersteunen!


Wanneer we ons openen voor ons hart, wat betekent dit dan voor ons leven?
Je hart is als een kompas rechtstreeks afgestemd op de levensbron en haar onvoorstelbare intelligentie. Ze zal je altijd laten weten wat het beste voor jou is en hoe je potentieel tot ontplooiing kan komen. Wanneer je op haar vertrouwt en haar als een kompas gebruikt dan voelt dat als surfen op de levensstroom, de flow. Linda noemt dit het ja-gevoel. Je hart kan je op deze manier als een raadsvrouw veilig langs de afgronden, hoogtes en laagtes van het leven leiden, naar innerlijke vrede en vrijheid. Tegelijkertijd is het volgen van je hart, het ja-gevoel, ook best een uitdaging omdat je hart zich niet altijd houdt aan wat maatschappelijk verantwoord of juist is, net zoals ze zich er niets van aantrekt wat het denken er van vindt. En die vindt er meestal nogal wat van. Wanneer we luisteren naar deze innerlijke stemmen die ons proberen af te houden van het volgen van ons hart dan voelt dat als een innerlijk krimpen. Het voelt als een neerwaartse spiraal van energie, een nee-gevoel. Dit nee-gevoel is meestal verbonden met oud zeer en overlevingspatronen. Hoe meer je opent voor de wijsheid en liefde voor je hart, hoe beter ze in staat zal zijn om haar helende licht op de innerlijke nee’s te schijnen, zodat oud zeer en de bijbehorende patronen kunnen helen.

Tijdens de lezing vertelt Linda hoe ons hart ons naar innerlijke vrede en vrijheid kan leiden, over haar eigen avontuur met betrekking tot het volgen van haar hart en de heel andere wetmatigheden die een rol spelen in het domein van (leven vanuit) je hart. Door middel van een begeleide meditatie zal ze je uitnodigen mee af te dalen in de stilte van zijn, het domein van je hart. Het is een dynamische lezing, wat inhoudt dat je vragen kan stellen met betrekking tot het thema.

Wanneer: Zondag 24 juni
Waar: Sowelu in Roden
En zondag 2 september bij Mee in Zee in Den Haag.

Linda Rood is auteur van het boek Het ja-gevoel – verander je leven met de Vragen naar Vrijheid, uitgegeven door Uitgeverij Samsara. In dit boek vertelt ze hoe ze het ja-gevoel ontdekte, erop leerde koersen en hoe dit haar leven transformeerde. Naast het inspireren middels haar boek en artikelen begeleidt ze mensen individueel en organiseert ze regelmatig trainingen en bijeenkomsten. Kijk voor meer info op www.lindarood.com.

 

Deze foto is gemaakt tijdens de signeersessie aan het einde van de lezing die ik gaf Bij Agnes in Groningen. Wat een fantastische plek om mijn eerste lezing te mogen geven!
Gemaakt door Agnes Voorintholt.