Het boek Het ja-gevoel

Afbeelding van het boek Het ja-gevoel

Nieuwsgierig naar dit prachtige boek? Het is te bestellen in de boekwinkel.  Om een indruk te krijgen van het boek kun je hier>> kijken op de pagina van uitgeverij Samsara books. Je kunt er een beschrijving van het boek vinden evenals een recensie en een interview met Susan Smit in de Happinez. Hier>> kun je een aantal bladzijden ter inzage lezen, aanrader! En ik wil je graag verwijzen naar de vele lezersreacties en recensies over het boek. Je kunt hier>> de lezersreacties vinden en hier>> de recensies.

‘Zo vaak zoeken we geluk waar het niet te vinden is.
Terwijl het al die tijd verpakt is in ons leven.’

Er zijn boeken volgeschreven over hoe je gelukkig wordt of meer jezelf kunt zijn. De sleutel tot geluk is echter gemaakt van pure eenvoud. Het is je openen voor wat er nu is; het is jouw eigen ‘aanwezigheid’ en de vreugde van geluk die je daarin kunt ervaren. Het ja-gevoel leert je hoe je je kunt overgeven aan de natuurlijke levensstroom, die van nature naar spiritueel ontwaken en de ontplooiing van je potentieel leidt.

Het ja-gevoel is een innerlijk weten dat iets klopt. Vaak ploeteren we echter tegen deze natuurlijke levensstroom in, op basis van diepgewortelde overtuigingen zoals ‘Ik ben het niet waard’ of  ‘Ik kan het niet’. Linda Rood ontwikkelde een baanbrekende methode die je dit soort overtuigingen laat doorzien. Met de Vragen naar Vrijheid leer je je ideeën over jezelf en over het leven los te laten en diepe ontspanning te vinden. Uniek aan deze vorm van zelfonderzoek is dat het je zowel bevrijdt van beperkende overtuigingen, het verwerking op gang brengt van ermee verbonden oud zeer en dat het heelt.

Linda Rood ontdekte het ja-gevoel toen zijzelf een persoonlijke crisis doormaakte. In haar praktijk begeleid zij sinds een aantal jaren mensen met de door haar ontwikkelde Vragen naar Vrijheid en veranderde er de levens van vele mensen mee. Naast het geven van individuele sessies, organiseert ze ook meditatieve bijeenkomsten, stiltedagen en trainingen.

ISBN: 978-94-9141-170-0
Prijs van het boek: 24,90

Het boek is te bestellen in iedere boekwinkel, ook in België.
Bijvoorbeeld bij:
Libris, Bol.com, Bruna, Ako of Amazon

Cover het ja-gevoel

Waar gaat het boek over?

‘Linda nodigt je in dit boek uit om het vechten tegen het leven los te laten en je over te geven aan het leven zoals zich dat ontvouwt. Alle; ja, maren’ die je nog in de greep hebben, kunnen liefdevol worden ontmoet en ontmanteld met De Vragen naar VrijheidZo ontstaat er ruimte voor jezelf en je potentieel om zich te ontplooien. Dit boek moedigt je aan te vertrouwen op wat je hart je toefluistert. Dat is betrouwbaarder dan wat ook in de tastbare wereld. Jouw hart, je innerlijk kompas, kan je bij de hand nemen en je dieper en dieper je ware natuur in voeren. Daar liggen vervulling en onbeschrijflijke vrede te wachten, die onafhankelijk zijn van alles wat buiten jezelf gebeurt. Je openstellen voor je ware natuur is bedreigend voor je persoonlijkheid, je ego. Die voelt haarfijn aan dat ze veel te verliezen heeft en zal zeer waarschijnlijk obstakels en hindernissen opwerpen. Deze zijn er niet om je tegen te houden of dwars te zitten. Ze zijn er om je wakker te maken. Hoe je deze hindernissen kunt gaan aanwenden om te ontwaken in wie je werkelijk bent, wordt in Het ja-gevoel omschreven.’