Het boek Het ja-gevoel

Afbeelding van het boek Het ja-gevoel

‘Zo vaak zoeken we geluk waar het niet te vinden is.
Terwijl het al die tijd verpakt is in ons leven.’

Er zijn boeken volgeschreven over hoe je gelukkig wordt of meer jezelf kunt zijn. De sleutel tot geluk is echter gemaakt van pure eenvoud. Het is je openen voor wat er nu is; het is jouw eigen ‘aanwezigheid’ en de vreugde van geluk die je daarin kunt ervaren. Het ja-gevoel leert je hoe je je kunt overgeven aan de natuurlijke levensstroom, die van nature naar spiritueel ontwaken en de ontplooiing van je potentieel leidt.

Het ja-gevoel is een innerlijk weten dat iets klopt. Vaak ploeteren we echter tegen deze natuurlijke levensstroom in, op basis van diepgewortelde overtuigingen zoals ‘Ik ben het niet waard’ of  ‘Ik kan het niet’. Linda Rood ontwikkelde een baanbrekende methode die je dit soort overtuigingen laat doorzien. Met de Vragen naar Vrijheid leer je je ideeën over jezelf en over het leven los te laten en diepe ontspanning te vinden. Uniek aan deze vorm van zelfonderzoek is dat het je zowel bevrijdt van beperkende overtuigingen, het verwerking op gang brengt van ermee verbonden oud zeer en dat het heelt.

Linda Rood ontdekte het ja-gevoel toen zijzelf een persoonlijke crisis doormaakte. In haar praktijk begeleid zij mensen met het door haar ontwikkelde zelfonderzoek Vragen naar Vrijheid en veranderde er de levens van vele mensen mee. Naast het geven van individuele sessies, organiseert ze ook meditatieve bijeenkomsten, stiltedagen en trainingen.

ISBN: 978-94-9141-170-0
Prijs van het boek: 24,90

Nieuwsgierig naar dit prachtige boek? Hier>> kun je een aantal bladzijden ter inzage lezen.

Cover het ja-gevoel

Het boek is te bestellen bij iedere boekwinkel, ook in België.
Bijvoorbeeld bij:
Samsarabooks, Libris, Bol.com, Bruna, Ako,  Youbedo (dan gaat er 0,55 cent naar een goed doel), Amazon of bij de auteur als je het leuk vindt om een gesigneerd exemplaar te ontvangen (alleen in Nedeland). Je kunt bij opmerkingen noteren aan wie ik het boek kan opdragen.