Boekpresentatie

Woensdagavond 19 mei organiseer ik een online boekpresentatie waarin ik je heel graag mijn boek presenteer. Van doen naar zijn, de kracht van eenvoud.
Ik zou het natuurlijk superleuk vinden als je erbij bent! Hieronder kun je je aanmelden.
Tijd: 20:00 tot ongeveer 21:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats via zoom.

Van doen naar zijn - uitgeverij Samsara books

Wat heeft Samsara books er een waanzinnig mooi boek van gemaakt! Maar geloof me niet, kijk zelf maar! Een prachtig cadeau voor jezelf en/of voor iemand die je lief is.

En dat dit boek er is, heb ik te danken aan de hulp en begeleiding die ik al jaren krijg van Tanja Timmerman. Ze heeft mijn eerst boek ‘Het ja-gevoel‘ en het prentenboek ‘Mees en de magische poort‘ geredigeerd evenals dit boek, zodat ik het aan uitgeverij Samsara kon aanbieden. Mascha van Kempen kwam met het idee voor de prachtige illustraties en heeft de foto in de binnenflap van de cover gemaakt.
Daarna hebben er nog veel meer mensen van uitgeverij Samsara aan meegewerkt, wat geleid heeft tot dit prachtig mooi vormgegeven boek.
Meinhard van de Reep was degene die ‘Ja’ zei tegen dit prachtige boek en die me adviseerde om aan ieder hoofdstuk een oefening toe te voegen. Sanne Broekhuis zorgde voor de begeleiding van het hele proces. De prachtige omslag en het meesterlijke binnenwerk zijn gemaakt door Erik Thé. Anne Colenbrander deed ook de redactie. En Tamara Butter is de spil bij Samsara die zorg draagt voor het in de wereld zetten van het boek. Ik ben ontzettend blij met de bijdrage van ieder en ik prijs me een gelukkig mens met deze kundige mensen.