Lezing ‘leven vanuit je hart’

Op zondag 11 maart geeft Linda Rood een lezing/ samenzijn over leven vanuit je hart Bij Agnes ter afsluiting van de Kundalini yoga reeks van Agnes Klinkert over het hart. De lezing is zowel voor de Kundalini yogi’s als voor andere belangstellenden.


Wanneer we ons openen voor ons hart, wat betekent dit dan voor ons leven?
In de Kundalini yoga periode van Agnes was er de mogelijkheid om veertig dagen de hartopener; de Sat Kartar te doen. De woorden betekenen: ‘Laat God (de essentie, de bron) door je heen stromen.’ De woorden verklappen heel veel over wat er gebeurt wanneer je je opent voor je hart. Je hart is als een kompas rechtstreeks afgestemd op de levensbron en haar onvoorstelbare intelligentie. Je hart zal je altijd laten weten wat het beste voor jou is en hoe je potentieel tot ontplooiing kan komen. Wanneer je op haar vertrouwt en haar als een kompas gebruikt dan voelt dat als surfen op de levensstroom, de flow. Tegelijkertijd is dat ook best een uitdaging omdat je hart zich niet altijd houdt aan wat maatschappelijk verantwoord of juist is, net zoals ze zich er niets van aantrekt wat het denken er van vindt. En die vindt er meestal nogal wat van. Tijdens de lezing vertelt Linda hoe ons hart ons naar innerlijke vrede en vrijheid kan leiden, over haar eigen avontuur met betrekking tot het volgen van haar hart en de heel andere wetmatigheden die een rol spelen in het domein van (leven vanuit) je hart. Door middel van een begeleide meditatie zal ze je uitnodigen mee af te dalen in de stilte van zijn, het domein van je hart.

Wanneer: Zondag 11 maart
Waar: Bij Agnes, van Swietenlaan 1 in Groningen
Tijd: 14:00 tot 15:30
Kosten: 10,-
Voor de Kundalini yogi’s is er tussen de middag de mogelijkheid om mee te eten met een lunch. Kosten voor deze lunch zijn 4,-.
Vooraf aanmelden door een mailtje te sturen naar Agnes Klinkert: agnesklinkert@ziggo.nl of Linda Rood: hetjagevoel@gmail.com

Linda Rood is auteur van het boek Het ja-gevoel – verander je leven met de Vragen naar Vrijheid, uitgegeven door Uitgeverij Samsara. In dit boek vertelt ze hoe ze het ja-gevoel ontdekte, erop leerde koersen en hoe dit haar leven transformeerde. Naast het inspireren middels haar boek en artikelen begeleidt ze mensen individueel en organiseert ze regelmatig trainingen en bijeenkomsten. Kijk voor meer info op www.lindarood.com.