Leren mediteren

‘Leren mediteren’ is een achtweekse meditatie-cursus waarin je leert hoe je meditatie kunt gebruiken voor meer bewustzijn en ontspanning in het dagelijks leven.

In acht weken zal een rustige opbouw/ verdieping plaatsvinden van je meditatie beoefening en de cursus is  zowel voor ‘beginners’ als wat meer ‘gevorderden’ toegankelijk. Respect voor je grenzen en het volgen en vertrouwen op de wijsheid van je hart staan hierbij centraal. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: Wat is een prettige meditatiehouding?, contact maken met je lichaam, vertrouwen, overgave, geduld, eindeloos beginnen, omgaan met ongemak, niet streven en aanvaarding. In de cursus zitten veel elementen uit mindfulness maar zal ook ruimte zijn voor wat meer verdiepende begeleide meditaties.

Voor wie is deze cursus bedoelt?
Vanzelfsprekend voor iedereen die verlangt naar meer bewustzijn en ontspanning in het dagelijks leven. En in het bijzonder wanneer je merkt dat je lichaam signalen geeft dat je over je grenzen bent gegaan door bijvoorbeeld stress- of burn-out klachten.

Wanneer: De cursus zal bij voldoende deelname halverwege januari starten op maandagmorgen.
Tijd: 9:00 tot 11:00
Waar: In Groningen Zuid
Kosten: 12,50 per les = 100,-

Heb je interesse?
Stuur een mailtje naar: hetjagevoel@gmail.com of via whatsapp: 06-37438754

Vertrouw op de natuur van de geest en ontspan volledig.
Er valt niets te leren, te verwerven of te begrijpen.
Laat hetgeen je al gegeven is tot bloei komen.
En zich op steeds grotere diepten ontvouwen.

– onbekende auteur