Individuele begeleiding met de vragen naar vrijheid

Wanneer je er genoeg van hebt om iedere keer weer tegen dezelfde problemen aan te lopen. Wanneer je wilt ontdekken wie je werkelijk bent en wanneer je de vrede en vrijheid van je wezenlijke natuur wilt belichamen in het dagelijks leven.

Dan biedt het meditatief onderzoek met de Vragen naar Vrijheid wellicht een uitkomst.

Het meditatief zelfonderzoek verbindt je met wie je wezenlijk bent: heel en vrij. Van hieruit is heling mogelijk tot in de wortel van ondermijnende gedachte- en gewoonte patronen. Een probleem lijkt vaak een onderliggende overtuiging te bevestigen en bekrachtigen. Bijvoorbeeld wanneer iets niet lukt: “Zie je wel, ik kan het niet.” of: “Ik ben het niet waard”, “Ik ben niet goed genoeg.”, “Het leven is onrechtvaardig.” of: “Een dubbeltje wordt nooit een kwartje.” Moeiteloos komen met het meditatief onderzoek dit soort kern-overtuigingen en ermee verbonden pijn aan het licht en worden doorzien, waardoor heling en verwerking plaatsvindt. Vertrouwen, overgave en innerlijke rust nemen toe. Wanneer een overtuiging eenmaal is doorzien vanuit je hart ontstaat er ruimte voor helende manieren van reageren en voor je potentieel om tot ontplooiing te komen.  Het leven wil niets liever dan je helen. Het wacht eindeloos geduldig en liefdevol tot je Ja zegt.

Begeleiding met de Vragen naar Vrijheid
Het aantal sessies wat nodig is, hangt af van de situatie en waar je je bevindt in je proces.
Over het algemeen varieert dit tussen de drie tot zes sessies.

Voor opgave en informatie kun je mailen naar:
hetjagevoel@gmail.com of bellen met: 06-37438754.
Kosten: 95,- per sessie.

Belangrijke informatie!
Begeleiding met het meditatief onderzoek is geen therapie of coaching en is hier ook geen vervanging voor! Wanneer er sprake is van een psychische of lichamelijke aandoening dan is het belangrijk om hier de juiste hulp voor in te schakelen via je huisarts.


Reacties op het meditatief zelfonderzoek met de vragen naar vrijheid:

‘Op een bijzonder liefdevolle manier nam Linda mij mee in het proces rondom de Vragen naar Vrijheid. Het was zo fijn om te merken dat ze helemaal bij mij was. Ik voelde me daardoor gesteund en veilig genoeg om naar pijn toe te bewegen. Ze moedigde me aan om los te komen van gedachten en de antwoorden vanuit mijn innerlijk weten op te laten komen. Hierdoor konden diepgaande inzichten zichtbaar worden.
Ik heb genoten van de enorme betrokkenheid waarmee Linda mij begeleidde. Voor even waren mijn doorbraken ook die van haar, wat me het gevoel gaf er echt samen doorheen te gaan.
Dank je wel voor de fijne samenwerking, Linda. Je vragen hebben mij helder laten zien waar mijn weg naar vrijheid op dit moment ligt!’
– Daphne


‘Linda heeft een ongelooflijke liefde in zich waarmee ze me stap voor stap door de Vragen naar Vrijheid heen nam. Ze is geduldig, laat je voelen en onderzoeken wat er nog onopgelost in je zit en heeft de gave om je daarbij met aandacht te begeleiden. Ze weet iemand op zijn of haar gemak te stellen en heeft de Vragen nauwkeurig uitgekristalliseerd door middel van haar eigen ervaring. Het is een erg waardevol proces waar veel mensen bij gebaat kunnen zijn, indien ze open staan voor innerlijke vrijheid en de bereidheid hebben eerlijk naar zichzelf te kijken. Dankje Linda voor onze sessie!’
– Ludo


Vorige week was ik langs bij Linda Rood voor de vragen naar vrijheid. Wat een krachtige techniek; eenvoudig en zeer to the point. Ik heb heel diep kunnen ervaren wat een oude onbewuste overtuiging met me doet en hoe het me belemmert in mijn huidige leven. Ik heb ze helemaal kunnen doorvoelen en doorleven om vervolgens bewust te kiezen voor vrijheid. Ik heb de overtuigingen vervangen door bekrachtigende woorden en uitspraken.

Linda is een fijne en gevoelige begeleidster met een ongedwongen en open houding. Ze leidde me rustig maar met vaste hand door het proces. Het is absoluut de moeite waard om eens een afspraak met haar te maken. En als je eerst iets meer van haar wil weten lees dan haar boek JA.’
– Yvonne Coppens


‘Ik had er twee sessies voor nodig afgelopen week en toen was ik er ook echt in elke vezel van doordrongen (dankjewel lieve Linda Rood, dankjewel lieve Gaby van De Academie). Het is moeilijk in woorden te vatten hoe groot de impact kan zijn van zulke sessies. Het voelt alsof je met een brommer tegen een boom oprijdt en je systeem helemaal door elkaar heen wordt geschud en de wereld er vanaf dan nooit meer hetzelfde uitziet. Zoiets. Beetje kromme vergelijking eigenlijk, maar dit soort sessies gaan veel dieper dan gewoon een goed gesprek. Het is intens en indrukwekkend. En ik heb nu vanuit mijn hele systeem gevoeld dat ik niet meer wil leven vanuit angst en verkramping. Ik wil leven vanuit vertrouwen en overgave. Overgave aan het leven. Er op vertrouwen dat het leven voor me zorgt en me beschermt en goed voor me is. Naïef? We zullen zien.’
–  Alexandra Rakemann
Lees verder op haar blog>>


 

Heling vindt plaats vanuit heelheid.