Het boek Het ja-gevoel

Nieuwsgierig naar dit prachtige boek? Je kunt het boek bestellen bij de boekwinkel.  Om een indruk te krijgen van het boek en ook andere mooie boeken van Samsara, kun je hier>> hun najaars brochure bekijken en hier>>  het persbericht over het boek. Ik kan je sowieso een kijkje op de site van Samsara aanraden, waar vele prachtige boeken te vinden zijn.

‘Zo vaak zoeken we geluk waar het niet te vinden is.
Terwijl het al die tijd verpakt is in ons leven.’

Er zijn boeken volgeschreven over hoe je gelukkig wordt of meer jezelf kunt zijn. De sleutel tot geluk is echter gemaakt van pure eenvoud. Het is je openen voor wat er nu is; het is jouw eigen ‘aanwezigheid’ en de vreugde van geluk die je daarin kunt ervaren. Het Ja-gevoel leert je hoe je je kunt overgeven aan de natuurlijke levensstroom, die van nature naar spiritueel ontwaken en de ontplooiing van je potentieel leidt.

Het Ja-gevoel is een innerlijk weten dat iets klopt. Vaak ploeteren we echter tegen deze natuurlijke levensstroom in, op basis van diepgewortelde overtuigingen zoals ‘Ik ben het niet waard’ of  ‘Ik kan het niet’. Linda Rood ontwikkelde een methode die je dit soort overtuigingen laat doorzien. Met de Vragen naar Vrijheid leer je je ideeën over jezelf en over het leven los te laten en diepe ontspanning te vinden. Hoe zou het zijn om de gedachten die je hebt niet meer te hoeven geloven? Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en dat ben je al.

Linda Rood ontdekte het Ja-gevoel toen zijzelf een persoonlijke crisis doormaakte. In haar praktijk gebruikt zij sinds een aantal jaren de Vragen naar Vrijheid en veranderde er de levens van vele mensen mee. Naast het geven van individuele sessies, organiseert ze ook meditatieve bijeenkomsten, stiltedagen en trainingen.

Geluk, liefde en vrijheid kun je niet verdienen.
Het rijst op uit jezelf.
En het verlangen ernaar
is de fluistering van je hart
die je de weg terugwijst naar jezelf.

ISBN: 9789491411700
Prijs van het boek: 23,50

Het boek is te bestellen in de boekwinkel. Ook in België!