Het boek Het ja-gevoel

In september verschijnt dit prachtige boek Het ja-gevoel bij uitgeverij Samsara!  Binnenkort zal het boek te reserveren zijn bij de boekwinkels. Om alvast een indruk te krijgen van het boek en ook andere mooie boeken van uitgever Samsara, kun je hier>> de najaars brochure van uitgeverij Samsara bekijken.

Het boek moedigt je aan te vertrouwen op wat je hart je toefluistert. Dat is betrouwbaarder dan wat ook in de wereld van vormen en materie. Jouw hart, je innerlijke kompas, kan je bij de hand nemen en je dieper en dieper je ware natuur in voeren. Daar liggen vervulling en vrede te wachten, die onafhankelijk zijn van alles wat buiten jezelf gebeurt. Je openstellen voor je ware natuur is bedreigend voor je persoonlijkheid, je ego. Die voelt haarfijn aan dat ze veel te verliezen heeft en zal zeer waarschijnlijk obstakels en hindernissen opwerpen. Deze zijn er niet om je tegen te houden of je dwars te zitten. Ze zijn er om je wakker te maken. Hoe je deze hindernissen kunt gaan aanwenden om te ontwaken in wie je werkelijk bent, wordt in Het ja-gevoel beschreven.

In dit boek nodig ik je uit om het vechten tegen het leven los te laten en je over te geven aan het leven zoals zich dat ontvouwt. Jouw eigen ja-gevoel kan je daarin leiden, als een perfect werkend kompas. Alle ‘ja, maren’ die je nog in de greep hebben, kunnen liefdevol worden ontmoet en ontmanteld met de levensveranderende methode: de Vragen naar Vrijheid. Zo ontstaat er ruimte voor jezelf en je potentieel om zich te ontplooien.

Zo vaak zoeken we geluk waar het niet te vinden is. Terwijl het al die tijd verpakt is in ons leven.

ISBN: 9789491411700
Prijs van het boek: 23,50